Şimdi Ara

Güç Kaynağı Ses Sorunu !!Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haf 912 kullanıyorum. yani güç kaynağım cooler master GX 80PLUS 750W. sorunum güç kaynağının aşırı sesli çalışması. Ekran kartını alırken sesli olduğunu (280x toxic) duymuştum fakat benim güç kaynağının sesinden dolayı diğer parçaların sesi duyulmuyor bile :D normal kullanımda sıkıntı yok ama oyun açılınca uçak motoru gibi çalışıyo. sıcaklıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü oyundan çıktığımda hemen sessizleşiyor (nispeten). Sıcaklıkla alakalı olsaydı soğuyana kadar sessizleşmezdi diye düşünüyorum.
    acaba normal mi böyle olması ? ve Ses derecesini nasıl ölçebilirim ?
    Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

• bende corsair cx750m vardı vatandan aldım ertesi gün gidip ses yüzünden geri verdim ve Zalman zm700-glx aldım. Oyuna girdiğimde sistemdeki diğer bütün parçalardan daha fazla ses çıkarıyordu. Benim tavsiyem güç kaynağını değiştirmen.
  • Yük durumuna göre ayarlar fanın hızını, sıcaklığa göre değil. Senin yerinde olsam garantiye yollardım o kadar para verip de o ses çekilmez. Benim kıytırık high power psu bile ses yapmıyor.
  • Bir ara bende de bu problem vardı vurduğumda düzeliyordu.
  • ses seviyesi kişiye göre değişen birşeydir gx 750 banada sesli geliyor ama uçak motoru seviyesinde değil lakin silent sistem kurulacaksa gx 750 tercih edilmemeli hocam iade şansın varmı ses derecesi sen ölçemezsin çok pahalı cihazlarla ölçülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Temmuz 2014; 15:26:36 >
  • furkanaykul71 kullanıcısına yanıt
    mrb bende gecen yıl pc topladıgımda powerdan corsair tx750m çınlama sesi geliyordu iadeye gönderdim sıfırını gönderdiler ve yenisinde böyle bir sorun yok gayet sessiz..sizin ses probleminiz fan hızı gibimi yoksa çınlama gibimi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.