Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Güç kaynağı tamiri yapılır. Satın Al 19 Aralık 2024 16:50 1 1 Güç kaynağı tamiri yapılır. Bu işe yeni yeni girdim, 10 psundan 8'ni tamir edebiliyorum. Genelde 2. el arızalı alıp tamir edip tamir görmüş halde satıyorum tabii garanti de veriyorum bu işlere. Dileyen şansını bende deneyebilir. <3 SevgilerleFiziksel bir dükkanım yok, evimde odamda yapıyorum bu işi dükkan açmak hem vergi olarak beni zorlar hem kira olarak...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Low Profile ekran kartı Güç kaynağı tamiri yapılır. [satılık] i3-12100F + H610 + 2X8 4800Mhz DDR5 + GTX 1660 Super HD 5830 1GB - HD 6790 1GB