Anakart Asus P8Z77 M Deluxe İşlemci İ5 2500 Ram 8GB 1333 Mhz 1 Adet SSD 2 Adet Hdd Ekran Kartı Gigabyte 2gb GT770 Windforce3 Power Corshair 700W 80plus bronze APFC
Pc den son 1 haftadır uyarı alıyorum Anti Surge Pc yi korumak için Bilgisayarı Kapatıyor. Power Supply değiştirmeyi düşünüyorum. Çizgi elektroniğin sitesinde Güç İhtiyacı Testini yaptım benim donanıma 460W dedi. Yukarıda yazdığım donanıma hangi power ı almak daha uygun olur. Yardımcı olurmusunuz.
Psu'ların 12v kanalından verdiği güç değeri önemlidir, ekran kartı incelemesinde güç tüketimi;
System Wattage with GPU in FULL Stress = 301W GeForce GTX 770 - On your average system the card requires you to have a 550 Watt power supply unit.
Hocam Sağolasın blgiler için. Şu bilgilere bakarak bazı arkadasların tavsiye ettiği 700-750 watlık powerlara gerek yok o zaman. Zaten overclock falan denemiyoruz. Oyun oynuyoruz altı üstü. İlerde Farklı Donanımlar bağlanacağını varsayarsak 650w 80 plus bronze işimizi görürde artar bile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme