Şimdi Ara

Güç kaynağında bir sorun olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Thermaltake'in Toughpower XT 775 watt model güç kaynağını 2010 yılından beri kullanmaktayım. Daha önce, -ilk kullandığım sistemde- Amd'nin bir ekran kartıyla ve Intel'in bir işlemcisiyle sistem çalışmaktaydı. 1.5 sene kadar önce güç kaynağı hariç tüm bilgisayar donanımını değiştirdim. Intel'in 6700k işlemcisini, Corsair'in 16gb ramini, Msi'ın M5 anakartını, Nvidia'nın Gtx 1080 ekran kartını kullanıyorum. Yaşadığım sorun ise şu: Gtx 1080 den önce sırasıyla Gtx 970 ve Gtx 1070 kullandım (sonrasında iade ettim), hepsinde coil whine sorunu ve çoğu kullanıcının eriştiği overclock değerlerine erişememe problemi oldu. Tüm parçaların değişmesi ve güç kaynağıyla ilgili daha önce bir problem yaşamadığım için sorunlu ekran kartlarının bana denk geldiğini düşünmüştüm. Fakat, üçüncü denediğim ekran kartında da (Gtx 1080) aynı sorunlar (nispeten daha az coil whine) olduğunu görünce, güç kaynağından şüphelendim.
    Güç kaynağında bir sorun olup olmadığından emin olabilmem için verebileceğiniz tavsiyeler veya benzeri başka önerileriniz var mıdır ? Teşekkürler

Not: ekran kartı gpu o.c. da +25 değerlerini anca görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vosvos06 -- 15 Ağustos 2017; 18:22:5 >

• Yardım edecek ya da en azından fikir verebilecek kimse yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.