Şimdi Ara

Güç Kaynağından koku geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • firebal vardır istanbulda herhalde orayı araştırabilirsinwww.firebal.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: Royfokker

quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

banada aşırı sıcaktan ve güç kaynağından geliyor gibime geldi. bilgisayar 4-5 gün açık kalmış yani doğal bir şey bu sıcaktan dolayıda psu nun içinden yanık kokusu geliyor.galiba 350 watt yetmiyor gibi ama sen yinede iyi bi bak dostum.şöyle 400-500 watt olsaydı iyi olrudu

oke ;) ya bide vatandan baska nerden alabilirim anadolu yakasında ? kadıköydeki tukkanlar acıkmıdır bugun ? bide bana cooler masterdan baska bi marka daha önerebilcek olan varmı acaba ?

kardeş anadolu yakasındaysan vatandan başka kadıköyde bi sürü yerler var yazıcı işhanı ve sayamadığım bi sürü elektronik bilgisayar malzemeleri satan bi sürü dükkan var . isim veremiyorum ama hafta içi kesin git bulursun. vallaha ücret konusunda kesin bir şey diyemem istersen firebalın mağazasına bide gold gibi mağazaların internet sitelerine bak sonra kadıköye git al derim. bugün fazla işyeri açık olmaz ama dediğim gibi hafta içi full dükkanlar açıktır az sabret yarını bekle istersen

NOT: bu arada ilk girdiğin dükkandan hemen aliyim deme adamı öyle bi kazıklıyolarki bana çok oldu. en az 6-7 dükkan gez aynı markanın fiyatını çıkar en ucuz hangisiyse ordan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 26 Ağustos 2007; 16:57:59 >

• ewt arkasalar 500 watt fsp güc kaynagı aldım koku sorunu bitii yardımcı olan herkeze tsk ederim...
  • quote:

ewt arkasalar 500 watt fsp güc kaynagı aldım koku sorunu bitii yardımcı olan herkeze tsk ederim...

hayırlı olsun güle güle kullan.ayıptır sorması kaç para fazla bilgim olmadığı için soruyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 26 Ağustos 2007; 17:16:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

ewt arkasalar 500 watt fsp güc kaynagı aldım koku sorunu bitii yardımcı olan herkeze tsk ederim...

hayırlı olsun güle güle kullan.ayıptır sorması kaç para fazla bilgim olmadığı için soruyorumda.

golddan aldım 140 ytl...
  • quote:

hayırlı olsun özelliklerini markasını fanını çıkışlarını amperlerini falan yazarsan tam süper olur
  • bakalit kokusunun çözümü var mı? bizim tek prize klima ve PC baglı, çalıştırınca prizden acaip şekilde pis bir bakalit kokusu geliyor. ne yapmak lazım?

horttullah
  • Aşırı sıcaklıktan dolayı olmuş olabilir, 4-5 gün açık kaldı diyorsun baya bir zorlanmıştır.
    Birde UPS fanında toz birikmiş olabilir onu yağlamanı öneririm. Sorun çözülmezse yeni bir UPS fanı alman gerek :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.