Şimdi Ara

Güç Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc power tuşuna basınca fanlar dönüyor, bip sesi gelmiyor.Resete basınca pc açılıyor usb aygıtlarından bir bazende iki tanesi için tanınmadı yazıyor.Tekrar başlatınca Usb leri tanıyor fakat ses ve tv driverini görmüyor.İşlem esnasında internet , oyun, film vs. kilitleniyor.Pc toplayan adamın dükkanına kasayı götürdüm.Yaklaşık 3 saat boyunca fanları dahi elle durdurup ısıyı arttırdığımız halde pc yi defalarca her detayına kadar kontrol ettiğimiz taktirde hiçbir hata veya donanımsal arızaya rastlamadık.Evde denedim prizleri kontrol ettim prizlerde sorun yok.Böyle bir problemle karşı karşıya kaldım.Yardım ederseniz çok sevinirim.Saygılar...

• sistemi yazarmısınız ? ayrıca elektriği kontrol ettim demişsiniz fakat varsayıyorum hatlarda dalgalanma da olabilir .
  • Gigabyte 870 a-ud3 ddr3 1866
    kingston 4gb 1333 mhz cl9
    amd phenom ıı 965 x4 3.4ghz
    samsung 1 tb
    geforce 9800 gtx gddr3
    650 watt power supply
    samsung 22" lcd
    kart reader
    cd rom asus + lg
    evim trafoya yakın mesafededir
  • tamamen değilsede aynı psu sorunu bende de var cevap arıyorum psu mu değiştirsek ne.
  • psu'yu değiştirmenin bir çözüme ulaşacağını sanmıyorum.esenlikler dilerim.
  • Gigabyte 870 a-ud3 ddr3 1866
    kingston 4gb 1333 mhz cl9
    amd phenom ıı 965 x4 3.4ghz
    samsung 1 tb
    geforce 9800 gtx gddr3
    650 watt power supply
    samsung 22" lcd
    kart reader
    cd rom asus + lg
    evim trafoya yakın mesafededir
    hatlarda dalgalanma olabilir dediniz. aklıma voltaj regülatörü geliyor çözüm getirir derseniz satın alırım +ayrıca ups in de olmasının gerekli olduğunu düşünüyorum.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +12V SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Anakart güç sorunu Hk.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.