Bildirim
Güç Tuşu Bozuk Kapalı Tablet Nasıl Açılır
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
konu eski olabilir ama, benim gibi google da arayanlar için belki faydası olur. benimde böyle bir tabletim vardı şu videoda anlatılan yöntem ile açtım. güç tuşu bozuk olan tabletimi açtım. umarım arayanlara faydası olur.
-
konu eski olabilir ama, benim gibi google da arayanlar için belki faydası olur. benimde böyle bir tabletim vardı şu videoda anlatılan yöntem ile açtım. güç tuşu bozuk olan tabletimi açtım. umarım arayanlara faydası olur.
-
swich icinden kirilmistir elektronikci bes on kurusa yenisini takar ben yapayim denirse plastik dis dugmeyi cikarin + - uclar gorunecektir iki bakir kablo lehimlyin ayni isi gorur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- casper tablet açılmıyor
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- general mobile tablet açılmıyor
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- yurtdışından tablet getirmek
- honor pad x8a
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- snapchat nedir
- honor pad 9 pro
- oneplus pad pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X