Şimdi Ara

güçlü sisteme psu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar. Corsair rm1000x psum var bir dönem mining yaptım bu psu ile kasadaki bütün parçaları yeniledim ve psuyu da satıp yenilemeyi düşünüyorum aslında satmadan da alabilrim. Sistemimi yazayım sizde önerilerinizi yazarsanız sevinirim bütçe 6-7 bin tl arasına kadar çıkabilirim sistemim komple beyaz psu beyaz olursa da güzel olur ama zaten görünmeyecek elimde corsair rm serisinin beyaz kabloları var o kablolarda her psu ile uyumlu olursa siyah da olabilir önereceğiniz psu hiç sorun olmaz tercihen 1200w ve üzeri.

sistemim rtx 3090

z790 d4 asus rog anakart

13600k işlemci (13900k alacağım ileride)

4 adet dominator ram var

360 mm sıvı soğutma

genel görüntüyüde yükleyeyim önerilerinizi bekliyorum

kalite ve üzmeyecek gerekli güvenlikleri olan bir psu sessiz ve coil cıkmayan birşey olursa sevinirim corsair hx seriside olabilir aslında

• güçlü sisteme psu önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenle emanet edebileceğim bir psu olursa güzel olur sistemde ups kullanmıyorum

• up

• up

• Alternatif olarak bakabilirsiniz, elinizdeki kablolar direkt psu'ya bağlanıyorsa attığım ürün ile uyuşmayabilir.

https://m.n11.com/urun/fsp-hydro-ptm-pro-hpt2-1200m-atx-30-pcie-50-1200w-80-platinum-moduler-guc-kaynagi-34624936?magaza=qp&gclsrc=aw.ds&gclid=EAIaIQobChMIuNfZ366Q_gIVx9DtCh0GVQWVEAQYASABEgIIkPD_BwE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt

bu psu yu gördüm hoşuma gittide hakkında ne tanıtım ne bir kullanıcı deneyimi görebildim yeni çıkmış sanırım ama alınabilir

• güçlü sisteme psu önerisi
    güçlü sisteme psu önerisiinventus
    FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 1200W HPT2-1200M,Gen5, 1200W 80+ PLATINUM ATX 3.0 PCI-E 5.0 Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13798
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.