arkadaşLar dün quiLd için amblem koycakdım. HazırLadıqım ambLemi sro klasörünün içerine kopyaladım. Fakat bende 2 tane sro klasörü wardı. Biri temiz diye tabir ettigim. diğeride sroloader kullanılan klasörüm. Ben o esnada b0tta oyundaydım. Temiz diye adlandırdıgım klasöre kopyaladım. Botu seçerken o clientten seçdigimi hatırlıyordum çünkü. sonra quild amblem regis... kağıdını alıp onayladım. Suan bi resim qelmedi. Bu kağıttan tekrar mı almamız lazım yoksa bi çözümü var yardım lutfen ii aksamlar
Resim suan 16x16 ve 24 bit ayarında bmp dosyası olarak gözüküyor.
Arkadaşım sen epey karıştırmışın olayı bırak bu temiz kirliyi yapacagın şey "uygun boyut"daki resmi silkroad nereye kurulu ise yani Data,sro_client.exe,Screenshot,Media.pk2.... dosyalarının oldugu klasöre at .. ve yeniden GuldAmblem scrolldan al kullan.
Sen garanti olsun diye amblemi 2 silkroad klasörünede koy öyle aç scroolu Yanlışına koydun ise silmen lazım scrool aldığın yerde bir tanede silme scroolu var silip tekrar koycan Tabi bu extra masraf ve gp demek
quote:
Orjinalden alıntı: AslEnKral
Arkadaşım sen epey karıştırmışın olayı bırak bu temiz kirliyi yapacagın şey "uygun boyut"daki resmi silkroad nereye kurulu ise yani Data,sro_client.exe,Screenshot,Media.pk2.... dosyalarının oldugu klasöre at .. ve yeniden GuldAmblem scrolldan al kullan.
media pk 2 ye mi sro klasörünün içine atmanın yeterli oldugu söylendi.
2 Sro klasörününde içine at hangisi doğruysaotomatik yükler.
quote:
Orjinalden alıntı: C_nedra
arkadaşLar dün quiLd için amblem koycakdım. HazırLadıqım ambLemi sro klasörünün içerine kopyaladım. Fakat bende 2 tane sro klasörü wardı. Biri temiz diye tabir ettigim. diğeride sroloader kullanılan klasörüm. Ben o esnada b0tta oyundaydım. Temiz diye adlandırdıgım klasöre kopyaladım. Botu seçerken o clientten seçdigimi hatırlıyordum çünkü. sonra quild amblem regis... kağıdını alıp onayladım. Suan bi resim qelmedi. Bu kağıttan tekrar mı almamız lazım yoksa bi çözümü var yardım lutfen ii aksamlar
Resim suan 16x16 ve 24 bit ayarında bmp dosyası olarak gözüküyor.
Anladığım kadarıyla resimi doğru yere kopyalamışın ancak 3 - 4 günden buyana Guild amblemlerinde genel bir sorun mevcut. O yüzden bu 4 gün içerisinde konularn amblemler gözükmüyor, Yani gelse bile beyaz gözüküyor. İnş şuanki bakımda bunu düzeltirler . . .