Şimdi Ara

Guild Aranıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir GW oynuyorum ve arkadasların kurdugu bir guildin icindeyim. guild de bir tek ben kaldım. o yüzden yeni guild arıyorum. pvp-pve fark etmez. yeterki iki kelime muhabbet olsun. oyundaki nickim Umur Khan . türk guildi olmasada icinde türk bulunan guild tercihimdir.

• Oyun icinden 'Teg Khan' ulaşabilirsin.

Görüşmek üzere
  • populasyon nasıl diye soracağım :) ama open world olmadığı için pek bir anlamı olmasa gerek
  • mumkunse guildime 19 yas alti coluk cocuk, oyunu bilmeyen yada gecici hevesi olan, guilde sadece ortama bakmak, cene calmak icin gelmek isteyen, argo kufur kullanan, surekli gw2 hakkinda sagdan soldan duydugunu anlatan, sesli iletisim ekipmanlarina ve programlarina sahip olmayan, guild icinde surekli yardim bahanesiyle tum paketleri baskalariyla birlikte bitirtmeye calisan hazırcı ve tembel oyuncular gelmesin... bahsettigim bu kriterlere uyan yada uyabilecek olan herkese kapimiz acik :)))
  • Oyun içinde kime ulaşabilirim?
  • TR guildi icin thy einherjer yada moonlight desiress yada officerlerimiz den rilley silverwoods a ulasabilirsiniz veyahut sizler oynadiginiz karakteriniziin adini yazin biz siz bulalim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.