CÜMLETTEN SELAM eskiden [MUcAhİtLeR] GUİLDinin asil bir (aynızamanda yetkili) biüyesiidm şimdi artık öle diilim guil d ealdığım bi arkadaş tan 300 k borc almıştım mali durumlar bozuk olduğu icin pra biraz gecikmişti bende ona karşılık +3 den tut abijim +6 sına kadar beleş item verdim ama gfel gör ki gözü doymio eleman ın
gecelerde guil icinde bas bas bağırmazmı banada bişi sormadan nerdeee hırsız paramı caldı bende tabi ne dicem i şaşırdım ve bastım KALAYI kodum lafı şerwefsize BU CAR INDA ADI REDBULL01 ahlaksız terbiyesiz herif beni kücük durum a düşrdü mhfoldum rezil oldum bende dayanamayıp cıktım herkesi uyariom özellikle yeni başlayanlara herkesi dost sanıp güvenmeyin sizin kişliğinizden faydalanıp bi yerlere gelmeye calişiolar ( ayriyetten parasınıda geri verdim ha)
Senin için üzümdüm:(
işte bu yüzden kimseden borç almam kimseye borç vermem en güzelidir eğer çok zor durumda kalırsam ki kalmicağıma inanıyorum o zmn borç alırım ve geri vermem(bu kötü bir davranış çocuklar bunu evde tek başınıza denemeyin sakın)
milletin car carını cekmektense al 5 dolara 2 M bilader olsun bitsin
power diye haykiiroy birisi 10m 19$ :)
Bu arada Kedicik: Üzüm müydün
quote:
Orjinalden alıntı: ***Respect***
milletin car carını cekmektense al 5 dolara 2 M bilader olsun bitsin
O GÜVENLİMİDİR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme