Şimdi Ara

Guild kasmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 levele guild kasmaya çalışıyoruz, guildimize 25 level olmadığımız için katılım fazla olmuyor. Hızlı guild kasma yöntemlerinizi paylaşır mısınız ya da guilde daha fazla player gelmesini nasıl sağlayabiliriz herkes bilgilerini paylaşırsa güzel olur

• Otomatik invite atan bir addon var. O zamazingoyu indir, daha oyuna girmemiş 1 level adamlara bile anında guild invite ı atmaya başlar. Senin bir şey yapmana gerek yok, otomatik olarak guildi olmayanları bulup onlara inv atıyor bu addon. Millet onunla guilde adam toplayıp o şekilde guildin levelini yükseltiyor. Bana sorarsan çok sinir bozucu bir addon, 1 dk içinde 25 tane inv geliyor, block guild invites desen bile herkesin whisperleriyle doluyor chat penceresi, bu yüzden şikayet etme durumu vardı bir zamanlar ama şikayet edenlere ceza verildi mi bilmiyorum, risk senindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Otomatik invite atan bir addon var. O zamazingoyu indir, daha oyuna girmemiş 1 level adamlara bile anında guild invite ı atmaya başlar. Senin bir şey yapmana gerek yok, otomatik olarak guildi olmayanları bulup onlara inv atıyor bu addon. Millet onunla guilde adam toplayıp o şekilde guildin levelini yükseltiyor. Bana sorarsan çok sinir bozucu bir addon, 1 dk içinde 25 tane inv geliyor, block guild invites desen bile herkesin whisperleriyle doluyor chat penceresi, bu yüzden şikayet etme durumu vardı bir zamanlar ama şikayet edenlere ceza verildi mi bilmiyorum, risk senindir.

O addon var bende kullanıyorum ama kimse gelmiyor ne kadar samimi yaklaşsan da kimse tercih etmiyor ya da girip direk çıkıyolar guildden ya da sırf öylesine char açanlar kabul ediyo geliyo sonra offline olup gidiyo dahada gelmiyo. Guildden beklentileri ne anlamam hiç ben bile eskiden daha yeni yeni oynarken girdiğim guildden hiç beklentim olmazdı

• Aslında guildin level atlaması çok zor değil ama bunun için çok aktif bir arkadaş çevresi lazım 15-20 kişi çok kısa sürede atlatabilir. Guild için achiler biraz problem, bazı ilginç tipler şu mount açıksa geleyim falan diyor çok komik oluyor bence guild kasmanın en kolay yolu trade channeldan yazmak en azından sgi addonundan kıyasla daha aktif insanlar geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalardır hepsini deniyorum belli bir levele kadar kasabildik ama 25e kadar çok zor olacak o yüzden aktif playerlara ihtiyacımız var ama kimse gelmiyor ne addondan ne tradeden insanlar artık guilden ne çıkar sağlayabilirim derdine düşmüş malesef free repair olsun, boost olsun her şeyi arıyorlar artık guild seçerken teşekkürleer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discpower

Haftalardır hepsini deniyorum belli bir levele kadar kasabildik ama 25e kadar çok zor olacak o yüzden aktif playerlara ihtiyacımız var ama kimse gelmiyor ne addondan ne tradeden insanlar artık guilden ne çıkar sağlayabilirim derdine düşmüş malesef free repair olsun, boost olsun her şeyi arıyorlar artık guild seçerken teşekkürleer

Trade de yazdiginiz recruit mesajini paylasabilir misiniz? Benim bir guild e girmem icin eger gercek arkadaslarimla muhabbet icin degilse bir amaca hizmet etmesi lazim. Yani ben guild e birsey vermeliyim guild da bana birsey vermeli. O addon bir ise yaramaz olsa olsa size kuru gereksiz kalabalik saglar bir sure sonra tirt. Level - rep kasiyorumdur %10 bonus isterim ben guild den gelsin.

Kasmak icin bence en kolay yontem bence arena su an. Su an aktif kac kisisiniz bilmiyorum gerci. Biraz pvp item ister ama 2v2 lik takimlar halinde arena yapin. Artik cap de olmadigi icin guild levellamada gelen xp ye inanamazsiniz.

Birde ortalama ,exta ozelligi olmayan level 25 bir guild 25-30k gold civari ediyor maksimum ugrasmayin hazir alin sonra gidin ismini degistirin.

• Dragon Soul zamanı 50kya almıstık. Fakirliğin alemi yok bas parayı al.
  • %10 more experience şu an guildimize gelenler alabiliyorlar zaten onuda yazıyorum join us and get %10 more exp ! tarzında ama sanırım 25 level guild satın almak daha mantıklı olcak gibi duruyo çünkü 3-4 aktif oyuncuyla olcak iş değil malesef... Teşekkür ediyorum cevaplarınız için arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.