Şimdi Ara

Guild Mark :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırdım ama hiç biryerde detaylı oalrak bilgi bulamadım biz 4 5 ay once 4 lvl odluk ama çözemedik bu olayı Bmp. dosyası larak silkraod klasöürüne atıyoruz fakat hep No file diyor Bu knuda yardımcı olabilecek arkadaşlar warsa sevinirim...

• 16*16 dosya olcak... abi bunu guildde yazmıştım aslında bi bakın boyutlara ondan olmasın yada benimde bilmediğim bişi olabilir tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

16*16 dosya olcak... abi bunu guildde yazmıştım aslında bi bakın boyutlara ondan olmasın yada benimde bilmediğim bişi olabilir tabi

Y aolm mert saf saf konuşma bizde biliyoz orasını 16*16 olucak 24 bit olucak ama hep no file diyor sinir odlum
  • o klosere attıgın resmın adını guildmark.bmp yaptınmı bıde ole dene
  • Evett yaptık!!Yda bizim guild masterı yapamıo Olmadı bu gece asterlığı alıcam yaıcam 1 haftaıdr simge alıcaz güya
  • eksık bısıler yapıodur kesın olması lazım yoksa sen dene bıde
  • Guild Registration item ve 20k GP ye dikkat edin.. Herkes bunlar yüzünden yapamio..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Guild Registration item ve 20k GP ye dikkat edin.. Herkes bunlar yüzünden yapamio..

Yooo onu aldık hatt kullanıyoruz hep no file diyor
  • guildmark olcak ismi bpm koymayın uzantısı bpm zaten dosya şeklindeki adı ismi sadece guildmark olucak böle dene
  • Hocam birde 24 bit renk olucaktı öle bişey demişlerdi bide öyle deneyim
  • ya jpg ye çevirin ondandır

bmpyi kabul etmiyodur
  • bununla ilgili bilgi :www.k a r a r g a h g u i l d .com.tr.tc bulabilirsin
  • Bütün bilgileri tek mesajda toplayayım şöyel olacak.
    guildmark.bmp isim olacak.24 bit olacak.16x16 olacak.ProgramFiles/Silkroad klasörü içinde olacak.Veya silkroad klasörü nerdeyse onun içine atılacak.
  • önceden açıklamam vardı ama umarım yardımı olur

http://forum.donanimhaber.com/m_9122977/mpage_1/key_//tm.htm#9133539

ancak özetle yanlışı dosya isminde yapmışsın

guildmark.bmp olan dosya ismini guildmark olarak değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanx -- 13 Eylül 2006; 17:20:05 >
  • ya resmi mesela diytelim ismi agwe sen bunu dosyaya agwe.bpm olarak kaydedicen bu kadar ozaman no file falan demez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.