Şimdi Ara

guild nasıl kurulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guild nasıl kurulı,ur belli bir lvl gerektiriyormu

• ewt ya bu guild işi nası oluo? bende bilmiom çok da merak ediom???ayrıca benim bildiim kadarıyla belli bi lvl sınırı yok (emin deilim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylvanas

ewt ya bu guild işi nası oluo? bende bilmiom çok da merak ediom???ayrıca benim bildiim kadarıyla belli bi lvl sınırı yok (emin deilim)
    ABİ YA Bİ GUEST BİTİRDİKTEN SONRA AÇABİLİYON OLABİLİR BELKİDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrep prens

Alıntıları Göster
    lol yok daha neler saçmalama alakası bile yok questle

• quote:

Alıntıları Göster
    Guild kurmak belli bir lvl gerketirmiyor sadece 10gold unuz olması yeterli, büyük şehirlerde bulunan guild masterlara(sanırım) gidip guildinizi kurabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurbag

Guild kurmak belli bir lvl gerketirmiyor sadece 10gold unuz olması yeterli, büyük şehirlerde bulunan guild masterlara(sanırım) gidip guildinizi kurabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Sylvanas sen kur guildi 1nci ben atlıyom :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 22 Nisan 2006; 17:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

abi bunlar duygusal şeyler paraya bağlı sen bana 10 goldu ver ben kurarım guildi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

abi bunlar duygusal şeyler paraya bağlı sen bana 10 goldu ver ben kurarım guildi

Alıntıları Göster
    10 silver deil mi yav

• quote:

Orijinalden alıntı: codermaster

10 silver deil mi yav

Alıntıları Göster
    guild kurmak icin ana sehirlerde vendor dan (adını unuttum) gidip 10 silver a guild charter alıyosunuz bunu 10 kisiye imzalatırsanız guildiniz kuruluyor. guild tabard icin 10 golda ihtiyacınız war onu tabard vendor dan seklini secip satın alıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuma aksamustu

guild kurmak icin ana sehirlerde vendor dan (adını unuttum) gidip 10 silver a guild charter alıyosunuz bunu 10 kisiye imzalatırsanız guildiniz kuruluyor. guild tabard icin 10 golda ihtiyacınız war onu tabard vendor dan seklini secip satın alıyosunuz

Alıntıları Göster
    10 kişiyemi imzalatçaz ya hem 10 altın veriyon hemde imzalatma var çok zor ya guild kurmak
  • quote:

10 kişiyemi imzalatçaz ya hem 10 altın veriyon hemde imzalatma var çok zor ya guild kurmak

Alıntıları Göster
    10 altını guild tabard almak icin veriyosun guild kurmak 10 gumus imzalatma isi kolay bul guildi olmayan elemanları imzalarmısın kurulduktan sora ayrılabilirsin de
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuma aksamustu

10 altını guild tabard almak icin veriyosun guild kurmak 10 gumus imzalatma isi kolay bul guildi olmayan elemanları imzalarmısın kurulduktan sora ayrılabilirsin de

Alıntıları Göster
    bu arada guild kurmakla da bitmio kardeş onun int sitesini yapacan guildi geliştirip belirli günlerde raidlerle büyük dungeonlara flan girecen ohooo.. yani guild başkanı olmak çoook büyük sorumluluk ister(şahsen ben hiç uğraşmak istemem)

• quote:

bu arada guild kurmakla da bitmio kardeş onun int sitesini yapacan guildi geliştirip belirli günlerde raidlerle büyük dungeonlara flan girecen ohooo.. yani guild başkanı olmak çoook büyük sorumluluk ister(şahsen ben hiç uğraşmak istemem)

Alıntıları Göster
    abi ben wowu az oynadım peki guildin adını adamın kafasının yukarısında görebiliomusun ko gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: halobaba

abi ben wowu az oynadım peki guildin adını adamın kafasının yukarısında görebiliomusun ko gibi?

Alıntıları Göster
    tabıkı görüyorusun adamın ismin altında oluyor
    ayrıca guıld kurmak 10 sılver değil 10 altın diye biliyorum yanıldığımıda sanmıoyrum ve kurmak için guıldmaster diye bir vendor var ondan kuruyorsunuz işte imzalatıyorsunuz 10 kişiye vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

tabıkı görüyorusun adamın ismin altında oluyor
    ayrıca guıld kurmak 10 sılver değil 10 altın diye biliyorum yanıldığımıda sanmıoyrum ve kurmak için guıldmaster diye bir vendor var ondan kuruyorsunuz işte imzalatıyorsunuz 10 kişiye vs.

Alıntıları Göster
    walla ucuzmuş şaştım kaldım arkadaş gerçi wowda pek de ucuz değil 10 gold ama guild için pek bişe değil.Ragnarok oynayanlar bilirler emperium istiyo guild kurmak o da 500k zenylik item neyse.Bu arada ben orijinal wow aldım abi bu aylık ücretten yakınıyorum biryerde kaldırılıcakmış diye bi rivayet duydum doğru mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz93

walla ucuzmuş şaştım kaldım arkadaş gerçi wowda pek de ucuz değil 10 gold ama guild için pek bişe değil.Ragnarok oynayanlar bilirler emperium istiyo guild kurmak o da 500k zenylik item neyse.Bu arada ben orijinal wow aldım abi bu aylık ücretten yakınıyorum biryerde kaldırılıcakmış diye bi rivayet duydum doğru mu sizce?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deniz93

hayır aylıın kaldırılması gibi bişi söz konusu olamaz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deniz93

hayır aylıın kaldırılması gibi bişi söz konusu olamaz

Alıntıları Göster
    Zaten Kaldırılmasında..

• quote:

Orijinalden alıntı: FrostBLade

Zaten Kaldırılmasında..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FrostBLade

Zaten Kaldırılmasında..

ewt çünkü kaldırılırsa her önüne gelen wow oynar bu da wow un ortamını bozar hani bu aylık vs. işler böle insanları korkutuo ödemek istemio o kişler bölece wow un ortamı bozulmuo kesinlikle kaldırılmasın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FrostBLade

Zaten Kaldırılmasında..

ewt çünkü kaldırılırsa her önüne gelen wow oynar bu da wow un ortamını bozar hani bu aylık vs. işler böle insanları korkutuo ödemek istemio o kişler bölece wow un ortamı bozulmuo kesinlikle kaldırılmasın

Alıntıları Göster
    guild wars gibi olabilirorjinal cd sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: guraynet

guild wars gibi olabilirorjinal cd sadece

Alıntıları Göster
    olursa hemen alırım da olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.