Şimdi Ara

Guild Wars 2 almalı mıyım tavsiye lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GW2'den ben açıkcası sıkıldım. Ascended itemlar için uğraşıyorum hergün aynı zindan turu ve arkasından champ farmı. WVW de bana uymadı açıkcası şu 4 aydan sonra satmayı düşünüyorum. Veya denk gelirse Diablo 3 account'u ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
  • Silahlar/zırhlar için farm yapmaktan sıkıldıysan Diablo 3 çok kötü bir tercih olur :)

Başlığa gelirsek, GW2 pvp ağırlıklı bir oyun, ister turnuvalar olsun, ister 3W olsun. Seviye atlama kısmı PvE de PvE diye tutturanlar için geldi, yoksa oyun için ilk başlarda seviye bile olmaması düşünülüyordu. Eğlenceli bir dövüş sistemi var ve sürekli tetikte olma gerekiyor. Sınıflar güzel ve farklı birbirinden ve birbirleriyle güzel sinerji oluşturuyorlar. Kuşatmalar genel olarak kaosa dönüşsede aralarda yapılan küçük çaplı savaşlar (25vs25 gibi) zevkli oluyor. İyi bir guild lazım tabi.
    Aradığın PvE ise aynı zindanları haftanın her günü turlamak, işe gider gibi raide girmek istiyorsan bu oyunda uzak dur derim.
  • Hocam ben de genelde sürekli bir şeyleri yenileme huyu var. Şimdi guardian için ascended set dizmekle uğraşıyorum. Bitmek üzere. Fakat canımı sıkan ascended gear ile şu an üzerinde ki exotic set arasında çok büyük farklar olmaması. Extra bir infision slotu dışında denfes ve stat etkisi %3-5 arasında. Uğraştığına değmiyor hissi veriyor. Pvp dersen ben pvp'yi sevmeyen biriyim. Pve kısmı içinde event'larla uğraşıyorum. Fakat sıkıyor. Sürekli aynı şeyleri eline pek bir şey geçmeyeceğini bildiğin halde yapmak sıkıyor. Yine de oynarım ama satma veya takas yoluyla başka oyunlar denemek niyetindeyim. Hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 12 Şubat 2014; 11:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Hocam ben de genelde sürekli bir şeyleri yenileme huyu var. Şimdi guardian için ascended set dizmekle uğraşıyorum. Bitmek üzere. Fakat canımı sıkan ascended gear ile şu an üzerinde ki exotic set arasında çok büyük farklar olmaması. Extra bir infision slotu dışında denfes ve stat etkisi %3-5 arasında. Uğraştığına değmiyor hissi veriyor. Pvp dersen ben pvp'yi sevmeyen biriyim. Pve kısmı içinde event'larla uğraşıyorum. Fakat sıkıyor. Sürekli aynı şeyleri eline pek bir şey geçmeyeceğini bildiğin halde yapmak sıkıyor. Yine de oynarım ama satma veya takas yoluyla başka oyunlar denemek niyetindeyim. Hayırlısı bakalım.

Bu durumda PvE ağırlıklı oyunlardan birine yönelmenizi öneririm. Dungeon, raid sistemi vs. çok daha iyi olan oyunlar var. Gw2 şu an RvR sistemi ile öne çıkan bir oyun, diğer konularda pek de iddialı değil.
    WvW(RvR) yapmayacaksanız oyun item dizdikten sonra sıkacaktır ki, gw2'de item dizmek legendary'ler hariç basittir. Sebebi gw2'de item grinding olayı yok, bir oyunda item grinding olayı olmayınca da
    pve'si otomatikman anlamsız kalır çünkü mmorpg'lerde pve'de dungeon ve raidlerin vs. temel amacı genelde item düşürmek, item kasmak veya düşen itemleri guildle paylaşmaktır.
    Gw2'de WvW yapılınca guild yada arkadaş çevresi ile teamspeak eşliğinde yapınca oldukça zevk veriyor, bu imkan yoksa solo olarak yine sıkacaktır. Gw2 yapımcılarının yanlış yaptığı nokta yukarıda bahsettiğim noktadır.
    Madem item dengeli, ki bu sebeple otomatikman PvP ağırlıklı bir oyun yapıyorsun, sürekli PvE content'i çıkarmamaları lazımdı. Spvp modu halen beta gibi dururken, WvW'e son map hariç ciddi yenilikler gelmezken sürekli
    PvE'ye yatırım yapmamaları gerekirdi. Item farkı yoksa PvE sınırlıdır dediğim gibi, PvE yapma imkanı dengeli item sistemi ile sınırlanmış olan bir oyuna neden öncelikli olarak PvE content'i gelir onu anlamam.
    Firmada vizyon eksikliği var malesef.

• Aynen katılıyorum. Kanımca PvE içeriğini millet takılsın devam etsin. Oyundan soğumasınlar anlamında yapıyorlar. Şu dört ay içinde gördüğüm kadarıyla oyuna bir iki event eklemek dışında yapılacak bir şey yok. Yeni silahlar filan ekleseler neye göre ekleyecekler, zati şu an legendary silahlar var. Malzemelerini toplamak ölüm. Armor set filan getirmeleri de zor bir ihtimal. Böyle devam eder gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Aynen katılıyorum. Kanımca PvE içeriğini millet takılsın devam etsin. Oyundan soğumasınlar anlamında yapıyorlar. Şu dört ay içinde gördüğüm kadarıyla oyuna bir iki event eklemek dışında yapılacak bir şey yok. Yeni silahlar filan ekleseler neye göre ekleyecekler, zati şu an legendary silahlar var. Malzemelerini toplamak ölüm. Armor set filan getirmeleri de zor bir ihtimal. Böyle devam eder gider.

Teker teker değilde tam bir set olarak legendary itemlar çıkartlasalar , dungeonları belli bir sürede yapıldığında gelen tokenlardan alınabilse vb. yapılabilecek çok şey var aslında
  • Evet çıkıştan sonra saçmaladılar, hala da devam ediyorlar. PvE kısmını ilk oyun gibi yapasalar en başlarda yeterliydi, gayet güzel senaryo ve zindanları vardı GW1 in. PvP için 10 dan fazla harita koymaları gerekliydi bence ve bir kaç tane daha değişik savaş modu. 3W yede tünel kazma gibi olayları getirmeleri gerekliydi bence.

Gelen PvE içerikleri de pek boştu ne yazık ki, kimsenin kullanmadığı alanlar, 1 ayda biten eventler.
    Çok büyük bir potansiyeli harcıyorlar, her adımında yeni gizler muhteşem bir dünya ve eğlenceli bir dövüş sistemi yaratmış durumdalar zaten. Sadece gezip yeni yerler bile keşfetmek ayrı bir haz bu oyunda, biraz onun üzerine düşebilirlerdi PvE için.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, gw2'de çok büyük bir potansiyel var ve dediğim gibi vizyon eksikliği sebebiyle harcanıyor. Geçici içerik(living story) olayına hiç girmemeleri lazımdı bence, 2 haftada bir azar azar kalıcı içerik ekleselerdi oyun 1-1.5 sene sonra
    çok daha gelişmiş ve büyümüş bir hal alırdı şu an. Gereksiz eventlara harcanan emek yerine azar azar map dungeon, pvp mapleri vs. eklenebilirdi sürekli.
    Neyse ki living story'nin yanlış bir seçim olduğunu geç de olsa anladılar, son 2 tane falan living story kaldı sanırım ondan sonra kalkıyor. Umarım expansion ile bekleneni verirler, çünkü bu sene çıkacak oyunlar gw2'yi fazlasıyla aratacak gibi görünüyor.
  • Bir iki gündür hearthstone oynuyorum şu blizzortun kart oyunu. Fena değil oyun :)) Sürekli mouse tıkla 1234213213414 QWERT skill filan kafa yormak istemiyorsanız eğlencesine takılabilecek güzel bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.