< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 2 Ağustos 2017; 11:24:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 2 Ağustos 2017; 11:24:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizim sayısı hatır sayılır bir türk guildimiz vardı ve 7-8 ay oyunda tutunmaya çalıştık ama bir yerde content gelmeyince ara verdik oyuna ve bu oyuna iyi bir expansion gelmeden dönülecek gibi durmuyor.
en fazla daily ödülü al çık, 1 saatlik hikayeyi yap çık, mount geldiyse achievement yap çık gibi durumda oynayabiliyorsun oyunu. amaç yok çünkü. |
4 kişi mmorpg arıyoruz önceliğimiz wow'du ama aylık 11 euro ödememiz imkansız. Guild Wars 2'yi araştırıyoruz pvp'ci değiliz, full pve istiyoruz ne dersiniz pve içerikleri bizi tatmin edebilir mi ? Ben wow'da mesleklerle uğraşırdım,ticaret yapardım,balık tutma yarışmalarında takılırdım, achivment kasardım, en önemlisi mount'ları ve pet'ler toplamaya çalışırdım rare olanlar için tüm gün farm yapardım. Bu tarz şeyleri Guild Wars 2'de yapabilir miyiz ?
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 12 Mayıs 2014; 20:26:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 12 Mayıs 2014; 21:23:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 13 Mayıs 2014; 14:13:36 > |
|
|
|
|
|
|
|