Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
7
Favori
38.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, oyunu akşamları işten sonra 1 2 saat kadar oynuyorum. Level 80 thief im var hatta üstüne 50 küsür Mastery Point bile var.HoT ve PoF hikayelerini bitirdim. Benim sorum şu,
    Oyunda 1 defa dungeon'a girmedim. Beni hiç bir zaman yönlendirmedi. Ben nereden item düşüreceğim, kullanacağım. Armour ve silahlar hak getire, rezil itemlarım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • hot+pof key arıyorum. (hesap değil !)
  • İşten çıkarılmalar başladı. Ne olacak bu gw2 nin hali?
  • N3v3N N kullanıcısına yanıt
    Oyun giderek daha da ölüyor. Oyuncularda dahi doğru dürüst psikoloji kalmadı.
  • Deathspell Omega kullanıcısına yanıt
    Bişi olmaz ya bir müddet sonra 3 5 adam alıp, yola devam ederler. Zaten oyunun önümüzdeki 3 5 yıllık hikayesi, planı çoktan hazırdır. Kimse etkilenmez. Entegreler biraz uzun sürebilir, o kadar.
  • Hangi oyuna gönül verdiysem 3 gün yaşadı.
    Blizzard bile batıp wow dahil bütün oyunlarını kapatsa zerre üzülmem ama bu oyun böyle kötüye gidince içim yanıyor.
  • Kötüye gidiyor derken, nesi kötüye gidiyor?
  • Hocam bu saatten sonra adam alsalar ne olacak ki? Çalışanlar mutsuzluklarını ilan etmiş, oyuncular ne olacağından habersiz, reddit saçma sapan konularla dolup taşmış. Gayet de bir şeyler oldu yani; Raidleri geçtim fractallara bile doğru dürüst adam bulamıyoruz. Guildin yarısından fazlası oyunu bırakmış. Arkadaş listem hep offline dolu. Her ne kadar oyuna desteklerini sürdüreceklerini söyleseler de bu saatten sonra kim güvenip de bu firmada işe girebilir? Oyuncuları can damarından vurabilecek kalitede bir eklenti çıkarmaları lazım artık, yoksa bugün yarın ben de bırakanlar kervanına katılıyorum. Giden senelere üzülüyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 4 Mart 2019; 15:17:49 >
    Ben, sizin kadar umutsuz değilim. Şuan piyasada GW2 nin yerine geçebilecek bir oyun yok. Bu kadar içeriği sunabilen oyunda yok. Biraz sıkıntılar olacaktır ama bence biz hissetmeyeceğiz ve oyun toparlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

Ben, sizin kadar umutsuz değilim. Şuan piyasada GW2 nin yerine geçebilecek bir oyun yok. Bu kadar içeriği sunabilen oyunda yok. Biraz sıkıntılar olacaktır ama bence biz hissetmeyeceğiz ve oyun toparlanacak.
    Bende katılıyorum size hocam. Guild Wars 2'ye tam tersi radikal bir olayın iyi yönde etki edeceğini düşünüyordum ve olan bu olay bana yeni içerikler için ümit veriyor yer yer. Çünkü bu olaylar olmadan önce de gw2 adına yeni expansion'ın duyurulmaması ve çıkmayacağı açıklamaları zaten ortalığı oldukça germişti. Yani zaten çıkarılmalar olmadan da oyun yerinde sayıyordu. Daha ne kadar kötü olabilirdi ki?

Oyunu sadece living world episodeları ile ayakta tutamazsınız yani. Yeni büyük expansion, yeni class / spec hatta ırk bile gelmesi lazım eğer bu oyunun daha iyi günlerini görmek istiyorlarsa. Belkide bu yönde ilerlemeler olur ve bu yerinde sayma durumu artık biter.

Guild Wars 2 şuan en çok oynanan 3 mmorpg'den birisi. En çok satılan mmorpglerden birisi. GW2'nin ölmesi için server kapatmaları lazım net.

Wildstar vb. ile karşılaştırılamayacak kadar büyük oyuncu community'si mevcut.

Ben olumlu bakıyorum oyun için. Bu olaylar tam tersi arenanet'i kendisine getirir ve gw2'ye focuslanırlar umarım.

Ve son olarak Guild Wars 2'nin gerçekten alternatifi olabilecek bir oyun yok piyasada dediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 4 Mart 2019; 23:53:21 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu oyunu senelerdir oynuyorum. Son zamanlarda oyunda vaktimi nasıl harcadığımı sorarsanız aynı şeyleri tekrar tekrar dönüyorum diyebilirim sanırım. Var olan ve işime yaramayacak currencyleri biriktirmeye devam ediyorum. Tek farklı eğlence olarak ranked pvp statlarımı kasıyorum. Döngü bu şekildeyken ve biz topluluk olarak yeni eklenti, yeni patch ya da ne bileyim yeni bir renk beklerken bizlere işten çıkarma olayları sunuldu. Koyu bir Guild Wars sever olarak nasıl bir tepki verirsiniz? Sizin için hayal kırıklığı olmaz mı? Demek ki bir şeyler yolunda değil ki böyle bir uygulamaya gidiliyor.

Guild Wars 2, firma isteyip de uğraşsa da ölmeyecek bir yapım çünkü temelinde Guild Wars hayranı kemik bir kadrodan oluşuyor. Sırf ismi için bile senelerce oynayacak insanlar mevcut. Şimdi böyle bir topluluğu olan oyuna firma olarak başka stratejiler uygulamak bana göre en mantıklısı. Yukarıda da aynısını yazdım; artık firmanın şu kötü yazgıyı kırması için oyuna bir yenilik yapması şart.

Ben "alternatifi yok" olaylarına hiç girmiyorum. İnsanlar bıktıktan sonra kendilerine her türlü başka alternatif bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 5 Mart 2019; 6:43:3 >

GW2 den önce ESO oyuncusuydum. Betasından itibaren yaklaşık 2 yıl oynamışlığım vardır. Oyun oynanışı, grafikleri, özgünlük bakımından ESO çok iyiydi. Ama oyun bir türlü ilerleyebilmiş değil, hala ilk çıktığı zaman ki dungeonı yapıyor millet. Oyunda End game sadece PvP var, başka hiç bir şey yoktu. Benim gibi çok kişi bırakı( ben hesabı da sattım ) Steam e girmesi ile oyuncu da kazandı, ama sürekli bir doldur boşalt akışında.

Sonrasında MMO ya ara verdim. Steam de yeni bir MMO çıkıyordu, ona başlayacaktım. Daha ilk günden facia ile sonuçlanmasıyla ve durumu gören arena.net in 2 paketi de indirimli vermesi ile GW2 de buldum kendimi.

Oyun tam aradığım gibi aslında. PvE açısından aşırı dolu, yerin üstü yetmemiş altında bile bir dünya vardı. Hala bir çok şeye uzağım, Fractal bile 5 10 defa random bişiler yapmışımdır. Üstümde set yok, cıbıl geziyorum. Craft a başlamadım bile ..... Hiç bir şey yok anlayacağın. Srory kasıyorum, şimdilik.

Ben oyundaki story ler vs çoktan hazırdır diye düşünüyorum. Biz onları tüketinceye kadar arena.net de kendini toplarlar. Belki sağdan soldan biraz daha para istemeler artabilir. Değişikliğin iyi yönde olacağını düşünüyorum.

İçeriğin çoktan hazır olmasını da şöyle açıklayabilirim. ESO nun yavaş yavaş DLC adı altında verdiği kısımlar. Daha 2 3 yıl öncesinde E3 fuarında vs gösterilmiş olan şeylerdi. Adamlar 2 3 yıl önce hazır olarak gösterdiği şeyleri 3 4 yıla yayarak verdiler. Ekstra bir çaba gösterilmedi, anlayacağın.

• GW2 yi yıllar once aldım. En fazla ilk aldığım zamanlar oynadım. Sonra ara verip wow, eso oynadım. GW2e donuşlerimde oyun sürem her defasında kısaldı. Hatta bazen 2 gün girip aylarca girmedim. WoW da takıldım. ESO yu pingi(100-250ms) nedeniyle yol yakınken bıraktım. Uzun bir aradan sonra gw2 i 1aydır aralıksız oynuyorum. Stroy ve harita görevlerini yaptım ve pvp e verdim kendimi. wvw için ascend set kasmayı düşünüyordum.Şu videolardaki gibi solo takılabilmek için ama son olaylardan sonra bir süre daha pvp modunda takılmayı planlıyorum.
  • N3v3N N kullanıcısına yanıt
    ESO, elinde o kadar materyal varken bu kadar boş bir oyun nasıl yapabildiniz sorusunun karşılığıdır.
    GW2 bende akşamları işten geldikçe oynamaya çalışıyorum. Her ne kadar MMO yaşım geçmiş olsa da
  • Oyunu ilk ciktiginda oynamistim sonra biraktim. hot ve pof paketlerini aldiktan sonra da 30 level warrior kasip birakmistim sıkılıp . Simdi tekrar baslayip direkt 80 boostlarini kullanmayi dusunuyorum ama sonradan ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum yani oyunla ilgili turkce bi rehber vs de bulamadim. ornegin bu legend itemler nasil aliniyor ne yapmak lazim ,80 boost undan sonra nasil bir yol izlemeliyim vs ? bunlari bilmedigimden oyuna her baslayisimda sıkılıp biraktim yol gosterecek var mi? mesela bu legend itemlerin pvp de etkisi oluyor mu yoksa sadece cosmetic olarak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 6 Mart 2019; 0:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Oyunu ilk ciktiginda oynamistim sonra biraktim. hot ve pof paketlerini aldiktan sonra da 30 level warrior kasip birakmistim sıkılıp . Simdi tekrar baslayip direkt 80 boostlarini kullanmayi dusunuyorum ama sonradan ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum yani oyunla ilgili turkce bi rehber vs de bulamadim. ornegin bu legend itemler nasil aliniyor ne yapmak lazim ,80 boost undan sonra nasil bir yol izlemeliyim vs ? bunlari bilmedigimden oyuna her baslayisimda sıkılıp biraktim yol gosterecek var mi? mesela bu legend itemlerin pvp de etkisi oluyor mu yoksa sadece cosmetic olarak mi?
    Sadece kozmetik amaçlı. Ascended set dizsen kafi.
  • Tesekkurler hocam cevap icin onu nasil dizecegim peki? yani ,80 olduktan sonra ne yapmam lazim?

• American Psycho kullanıcısına yanıt
    Sorunun cevabı, banada lazım
  • su oyuna her baslayisimda 80 olup birakiyorum oyunu cunku su soruma hic cevap verilmiyor ve kaynak rehber de bulamiyorum. oyunda kopukluk var yani sen 80 olunca seni yonlrndiren birsey yok oyunda

• Yazı bugda kaldı. Bu mesaj silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 7 Mart 2019; 18:54:26 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.