Şimdi Ara

Guild Wars 2 First Person Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamerayı fps moduna alınca silahım gözükmüyor.

tam anlatamamış olabilirim, bu videodaki gibi elimdeki silahı göremiyorum. sadece skill falan gözüküyor ama silah yok, aynen böyle.

bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. bu arada karakterim, okçu yani ranger.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezeyurt -- 8 Ağustos 2015; 9:18:01 >

• Sorunu henüz çözebilmiş değilim, yok mudur bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezeyurt

Kamerayı fps moduna alınca silahım gözükmüyor.

tam anlatamamış olabilirim, bu videodaki gibi elimdeki silahı göremiyorum. sadece skill falan gözüküyor ama silah yok, aynen böyle.

bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. bu arada karakterim, okçu yani ranger.

malesef fps modda silaf el ve ayaklarınız gözükmüyor.

aslında fps modu denemez ona full zoom yapıyor karaktere karakterin içinden bakıyorsun yani dünyaya.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    ama hocam verdiğim videoda gözüküyor ve onun gibi bir kaç video daha gördüm? bilmediğimiz bir ayarı var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezeyurt

ama hocam verdiğim videoda gözüküyor ve onun gibi bir kaç video daha gördüm? bilmediğimiz bir ayarı var sanırım.

fake veya ekran hatası ile yapılmış birşey. gw2 de böyle bir görünüm yok buna emin olabilirsin. zaten videoyu çeken kişi ekran glitch'i ile yazmış yorumlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.