Şimdi Ara

Guild Wars 2 Heart of Thorn / Yeni başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün 110 liraya guild wars 2 heart of thorns aldım şu anda iniyor. internet acınacak durumda olduğu için 1 günü geçer gibi inmesi.

Daha önce hiç gw2 tecrübem olmadı, ilk defa oynayacam. Free sürümü bile oynamadım.

Konuma gelecek olursam birkaç sorum olacak.

1-) "guild wars 2 heart of thorns" tek başına her şeyi kapsayan bir paket mi? Oyun + tüm dlc leri kapsıyor mu? Satışta sadece bu paket vardı. Başka hiçbir paket,dlc göremedim. Benim satın aldığımın dışında başka dlc var mı? Yani sözün özü alınabilecek en iyi paketi mi almışım?

2-) ing. sorun olur mu? Dilim yetersiz. yetersizde demeyelim siz sanki hiç yokmuş gibi düşünün. Bu ing dil meselesi oyunda ilerleyememe,görev yapamama,oyunu bırakma gibi durumlara sebep olur mu? Oyun ne derece kapsamlı ing bilgisi gerektiriyor.

3-) Önemli herhangi bir şey için para gerekiyor mu? İşe yarar,muhakkak olmalı dediğiniz şeyleri reel nakit ile almaya mecburi kılacak bir sistem,item,dlc vb. var mı? Bu oyunu tek sefer için para ver bir daha tamamen kafan rahat olsun tarzında bir oyun olarak duymuştum, başlamamdaki en büyük faktörde bu. Umarım duyduklarım gibidir.

4-) En çok Türk player hangi sw de var?

5-) Yeni başlayacak biri olarak bana tavsiyeleriniz nelerdir.

• zntgowR Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

1- Evet HOT herşeyi kapsıyor.

2- İng bazı görevlerde lazım onuda translate cevirerek anlarsınız okadar kasıntı bir ingilizceye gerek yok takıldığınız yerlerde görev ismini youtube yazınca videolu anlatımı karşınıza geliyor ordan bakarak yaparsınız.

3-Yok oyuna bidaha para yatırmanıza gerek yok.Zevki şeyler için para yatırırsınız atıyorum cadılar bayramı kostümü alıcam dersin ona para yatırırsın.Hatta onuda oyundaki gold ile alabilirsin öyle güzel bi yönü var.

4- Gandara -sfr

5- İlk öncelikle tüm sınıfların videolarını izle hangisi en çok hoşuna giderse onla oyna , kendine bir Türk guildi bulmanın yararı var.

Zevk almadığın sınıfı bu kişi şu kişi o daha güçlü dedi diye oynama sıkılırsın oyundan zaten bÜtün karakterler esit bana göre.

Oyunu çözerek oyna ne neymiş bir bak hemen max levela gelip oyunu bilmemek can sıkar öğrene öğrene yüksel.

Küçük levellardaki craft malzemelerini çöpe atma.

İtem salvage nedir nasıl yapılır onu öğren.

Daily görevleri mutlaka her gün yap.

İyi oyunlar.

• Oyunun sana verdiği 80 level kartını hemen kullanma bence, önce tüm sınıfları biraz dene, sınıfları en rahat deneme yeri bence PvP haritası çünkü 2 level olduğunda direk PvP yapabiliyorsun ve burada herkes eşit level olayı yok, tüm yetenekler açık, silah giysi sorunu yok. PvP az çok sana sevdiğin sınıfı gösterir.

Ben tüm sınıfları oynuyorum ve şunu diyemiyorum ''evet bu sınıf tam bana göre''. Bu oyunun en güzel yanlarından biri de tüm sınıfların zevkli olması, daha önceden oynadığım hiç bi' online oyunda bir sınıftan fazlasını oynayamadım :D

Level kasma olayı çok ama çok kolay, bir tane 80 level yaptın mı gerisi çorap söküğü gibi gelir. WvW haritasına girip bir kaç haftada başka bir tane 80 level yapmak için gereken level kitaplarını toplayabilirsin.

Ben pek PvE olayını sevmediğim için hep PvP-WvW üzerinden gittim, sen PvE seviyorsan PvE yaparak da 80'e kasarsın. Zaten haritaları açmak için mutlaka her yere uğraman gerekecek.

Oyuna gerçek para vermene gerek yok, oyun parası ile de her şeye sahip olabilirsin. Şahsen ben ArenaNet firmasını sevdiğim için arada bir küçük de olsa gerçek para kullanıyorum :D

https://wiki.guildwars2.com/wiki/Main_Page (bilmek istediğin her şeyi buradan bulabilirsin; ne neymiş ne işe yararmış vb.)

http://metabattle.com/wiki/MetaBattle_Wiki (profession kısmından oynayacağın sınıf ile ilgili buildi yaparak denemeler yapabilirsin, ilk başladığın zamanlar çok yararı olur özellikle PvP haritasında)

• 80 level kartı? Direk 80 lvl booster mı veriyor? Oyunu henüz çok fazla oynamadım 5 dk girdim çıktım. Öyle bir booster verdiyse görmemişimdir. Verdiğine emin misiniz?

Oyunu kendi resmi sitesinden almadım, kod olarak bir Türk sitesinden aldım. Dediğim gibi çok kısa süre oynadım, hatta oynadım bile denemez karakterin respawn olduğu yere iki göz gezdirip çıktım. O bahsettiğiniz 80 lvl booster kart nereye geliyor, envanterde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zntgowR -- 18 Eylül 2016; 18:28:23 >
  • Envantere bakın hocam, Heart of Throns satın alan herkese geliyor, kendi sitesinden almış olmasanız bile. Şuna benzer bir şey:  Guild Wars 2 Heart of Thorn / Yeni başlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.