Şimdi Ara

GUiLD WARS 2 (PS3 ANA KONU) 'KONSOLLARA DUYRULDU'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  GUiLD WARS 2  (PS3 ANA KONU)   'KONSOLLARA DUYRULDU'

Guild Wars 2 Konsollara da Gelebilir

Uzun süredir merakla beklenen ve nihayetinde bu sene çıkması beklenen Guild Wars 2'nin yayılması için yeni yöntemler araştırılıyor. Alınan bilgilere göre Guild Wars 2, konsollara da gelebilir!

Serinin topluluk sitelerinden GuildWarsInsider.com'un NCsoft'un basın toplantısından aldığı bilgilere göre yapımcı ekip ArenaNet'in sözcüsü, şuanlık küçük bir ekibin konsol sürümü için araştırmalar yaptığını fakat ilk hedeflerinin Guild Wars 2'yi PC'ye olabildiğince iyi bir şekilde çıkarmak olduğunu söyledi.

ArenaNet büyük merakla beklenen Guild Wars 2 projesini daha da genişletmek istiyor. Ancak umarız bu yeni istekler, PC çıkışını geciktirmez.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guild_Wars_2_Konsollara_da_Gelebilir-24697.htm

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guild_Wars_2_Konsollara_da_Duyuruldu-24849.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Şubat 2012; 7:40:09 >

• Guild Wars 2 Konsollara da Duyuruldu

2005 yılında hayatına başlayan MMO Guild Wars'un yapım aşamasındaki devam oyunu Guild Wars 2 için konsollara da gelebilir söylentileri dolaşıyordu. Bugün NCsoft ve ArenaNet yaptıkları duyuru ile resmen Guild Wars 2'yi konsollar için de duyurdular.

NCsoft, Guild Wars 2'nin konsol sürümü yapımında hazırlık aşamasında olduğunu belirtti. Oyun, çok yüksek ihtimalle PC çıkışını yaptıktan sonra konsollar için de çıkacak. Konsollarda MMO görmek her zaman karşılaştığımız durumlardan biri değil.

Yakın gelecekte NCsoft'tan Guild Wars 2'nin konsol sürümleriyle ilgili daha çok şey söylemelerini bekliyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guild_Wars_2_Konsollara_da_Duyuruldu-24849.htm

• Sipahi dostum haber için çok tşk ediyorum bu habere çok sevindim kaliteli bir mmorpg geliyor ps3'e:) ellerine sağlık dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

Sipahi dostum haber için çok tşk ediyorum bu habere çok sevindim kaliteli bir mmorpg geliyor ps3'e:) ellerine sağlık dostum

Ben tesekkurederim kardesim sagolasin.
  • Kaliteli oyun arayan mmo sevenler bu oyunu mutlaka oynasın derim efsane bir oyun geliyor yenilikler inanılmaz bu oyun kaçmaz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: StunFire

Kaliteli oyun arayan mmo sevenler bu oyunu mutlaka oynasın derim efsane bir oyun geliyor yenilikler inanılmaz bu oyun kaçmaz arkadaşlar

Bende bu ayki oyungezer dergisinde okudum cikacagini,dungeonlar bizi bekler kanka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlısıyla teskereyi al sen kanka ,dungeonların anasını ağlatırız beraber beklemedeyim
  • bence ps3 te oyananıcak bir oyun değil. MMoRPG bilgisayarda ve klavye mause kombinasyonu ile daha rahat gibi geliyor bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

bence ps3 te oyananıcak bir oyun değil. MMoRPG bilgisayarda ve klavye mause kombinasyonu ile daha rahat gibi geliyor bana...

Evet PS3 de zor bu tip MMORPG oyunlari oynamak fakat Yeni nesil konsollarda hic sorun olmuyacak galiba. Zira Nintendo Wii U nu cikis oyunlari arasinda 2 tane mukemmel MMO RPG oyunu yer aliyor birisi efsane WoW, digeride DOTA2. PS4 ve yeni Xbox da neler olur acaba ama PS3 de sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.