TÜR: RPG GELİŞTİRİCİ: Fool's Theory (Deneyimli Witcher Geliştiricileri ile beraber) YAYINCI: CD Projekt Red Çıkış Tarihi: - Kod Adı: Canis Majoris Oyun Motoru: Unreal Engine 5 Oyun daha erken gelişim aşamasında olduğundan şuan için fazla bir bilgi yok ama paylaşıldıkça güncellerim. 28.11.22 | Gelen ilk haberlere göre oyun Açık Dünya olacakmış.
30.11.22 | CEO Adam Kiciński'nin dediğini göre The Witcher Remake The Witcher 4(Polaris)'ten sonra gelecekmiş ve 4.cü oyunda kullanılan teknolojileri kullanacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 30 Kasım 2022; 20:47:32 > |
The Witcher Remake | PC | Ana Konu
-
-
Yerimizi Alalim . Hayirli olsun. 2gözümün cicegi geldi sonunda : )
ahh ahh yillar ne kadarda hizli geciyor :)
Herkes bune diyor : ) Shani nasil olacak acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 26 Ekim 2022; 20:8:14 > -
Umarım iyi bir remake yaparlar. Tabi Türkçe dil desteği ile gelirse çok iyi olur.
-
rez
-
The Witcher hikayesi ve atmosferi bakımından favori oyunlarımdan biridir, umarım güzel bir remake olur. Yerimizi alalım şimdiden.
-
Ana konu hayırlı olsun :D İlk oyun özellikle kalas oynanış mekanikleri oynanamayacak derecede yaşlıydı. Şimdi bu remake haberi güzel oldu. Umarım Witcher 3 ayarında güzel bir iş yaparlar. CDPR'ın bu zamana kadar nasıl yapmadığı da ayrı saçmalık...
-
Takip.
-
Witcher'a doyacağız anlaşılan.
-
Şirketin bu yatırımcılar yüzünden eski kalitesi kaldığını düşünmüyorum.Umarım kendilerine gelirler.
-
ilk bölümü bitirmiştim baya bi modlayıp . Hikaye açısından seçimler açısından witcher 3 ile bile kapışır ama dövüş mekanikleri çok kötüydü onu bile düzeltseler yeter, remake gelir diyerek salmıştım iyi yapmışım .
-
çok iyi haber ya ancak çok geç kalınan bir hamle inş. sorunsuz güzel bir proje olur resmi türkçe dil desteği de olursa ki olacağını düşünüyorum direk alınır.
-
önlerden yerimizi alalım
-
Modellemesi seri devamlılığı açısından 3. Oyundaki gibi olmalı bence. Kıyafetleri vs değil tabiiki ama yüzü böyle olmalı Triss de keza öyle. -
Hikaye, yazım kalitesi tartışılır ama atmosfer açısından 3 oyun arasından en iyisi bence. Hak ediyordu güzel oldu. Umarım o atmosferi koruyabilirler. -
Daha III u oynamadım -
Merakla bekliyorum. -
İlk oyundaki o saçma mekaniğin olmayacağını varsayıyorum. -
Harika haber -
Tabikide olmaz
İnsanların o yüzden oynayamadığını biliyor
W3 benzeri grafikler ve oynanış olur -
Allah Remake'lere sevindirecek duruma düşürmesin. Oyun sektörü iyice remake'e döndü ve buna seviniliyor. Farklı zamanlardan geçiyoruz cidden.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yerimizi Alalim . Hayirli olsun. 2gözümün cicegi geldi sonunda : ) ahh ahh yillar ne kadarda hizli geciyor :) Herkes bune diyor : ) Shani nasil olacak acaba. |
Benzer içerikler
- throne and liberty forum
- pokemon fire red cheats
- stranded deep kaç kişilik
- phantom blade zero
- rpg oyun önerisi
- mmorpg oyunlar
- witcher 4
- witcher 1 remake
- rp ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X