Witcher serisinde en sevdiğim oyundur kontrolleride milletin abarttığı kadar zor değil sadece alışmak lazımdı. 1.oyun bittikten sonra 2 'ye geçince afallamıştım 1.oyunun savaş mekaniği daha rahat geliyordu senaryo desen 3.oyundan daha çok seviyorum hayırlı olsun bu ekonomide oyunun çıkış fiyatını düşününce üstünede artık ekran kartları 1 yılda eskitilmeye başlandığı bir dönemde oynamamız biraz zor türk gençleri olarak |
The Witcher Remake | PC | Ana Konu (3. sayfa)

-
-
Ekran kartlarının öyle 1 senede eskidiğini düşünmüyorum. 3060 ya da rx6600 1080p de baya baya götürür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rx6650xt ile i5 11400f li sistemim var yeni nesil 3a oyunlarda stabil 60 fps alabildiğim az oyun var a plauge tale misal 40-60 fps arası gidiyor. Uncharted yeri geliyor 50 fps e düşüyor Silent hill 2 remake duyuruldu minimum rx5700 istiyor 30 fps low için artık yapımcılar optimizasyon kasmıyor gitsinler en üst ekran kartını alsınlar kafasındalar buda o yıl çıkan orta düzey ekran kartlarını 1 yıl sonra giriş seviyesine düşürüyor
-
Rx6600 kullanıyorum a plague tale stabil olmadığı için bakmadım bile çünkü anormal sorunlu bir oyun. Uncharted high’da 60’dan 59 a bile düştüğünü görmedim. Optimizasyon kasmama konusunda hem haklı hem haksızsınız aslında firmadan firmaya değişiyor. Özellikle Fsr ve Dlss ne kadar çok oyuna gelirse o kadar iyi. Ultra takıntısı olanlar ise her nesilde bir kart değiştirmeleri lazım.
Ben Shani den çok genç Geralt nasıl görünecek onu merak ediyorum hocam
-
2. oyununda witcher 3 gibi açık dünya şeklinde remake olmalı.
-
Unreal 5, unreal oldum olası hep yüksek sistem istedi dönemine göre diğer motorlara göre çokta fark yaratamdı görünüt oalrak. Görüntüde üst düzey fark olmaz ise sıkıntı.
-
Witcher 3 gelmiş geçmiş en iiy nokta. Grafikler hala kabul edilebilir. Dövüş mekaniğinin ,çevere etkilşemini geliştirsinler görev ve hikayaler kaliteli olsun tamam daha ne bekliyorsunuz.
-
İlk oyun özellikle remake edilmesi gereken bir oyundu. Mekanik ve oynanış tasarımı açısından şuan oynanmayacak durumda.
-
Witcher 1 zamanında bile garip bir oynanışı vardı o an oynadınız oynadınız sonradan oynanmıyordu.Bizzat tekrar bitirmeyi denedim yemedi yani. 2.oyun zamanının ötesinde ama problemli bir oyundu. 3 için söylenecek söz yok en iyi oyun deneyimim hala 3. oyunda,400 küsür saat oynadığım online oyun bile bir elin parmağını zor geçer keşke başka macera aramayıp 4. oyunu yapmasalardı.
-
-
Yan firma yapıyor çok kaliteli beklememek gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk oyuna kanser mekaniklerine rağmen 106 saat gömmüşüm. Tüm sorunlarına rağmen ilk oyunu 3.oyundan daha çok seviyorum. Hikayesi, karakterleri, o savaşın gerilimi bence 3.oyunun hikayesinden daha iyi. Şimdi yenilenmiş bir şekilde oynamak çok daha güzel olacak.
-
Güzel haber güzel konu Bakalım nasıl bir iş ortaya çıkacak takipteyiz
Geçen yıl tüm seriyi bitireyim diye başına oturmuştum magaraya girerken çakmaktasını kılıç bilemeye kullandım diye 6 saatlik ilerlemem (h)iç olmuştu... Yeni oyun motoruyla gelecekse bir sans verilir
Harika. Oynanış yüzünden bırakmıştım. Hikayeyi öğrenmek için video izlemiştim. Sağlam bir dövüş mekaniği ile iyi gider. 🎉
İlk oyundaki "kartlar"ı nasıl dahil edeceklerini bekliyorum. Umarım dahil ederler
-
Evet
-
Bu bilginin linki var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 28 Ekim 2022; 23:22:12 >
Daha oyunla ilgili hiçbir şey belli değil ama CDPR çıkmış açıklama yapmış Türkçe dil desteği yok diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X