Şimdi Ara

Guild Wars 2 Türkler nerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar guild wars 2 de yeniyim hangi serverda başlamaliyim türkler daha çok hangi serverda yardımcı olurmusunuz.

• Türkler daha çok denebilecek bir server yok. Biz Desolation serverındayiz Coexist olarak gelmek istersen bekleriz.

http://www.guildcoexist.com
  • www.guildwars2tr.com
    forum sitesinde baya bi oyuncu var. hangi serverlarında oynadıklarını ordan öğrenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

Türkler daha çok denebilecek bir server yok. Biz Desolation serverındayiz Coexist olarak gelmek istersen bekleriz.

http://www.guildcoexist.com

Ortam nasil kalabalıkmısınız :) gelmek isterim...
  • eskiden baya iyiydi kalabalıktık ama bu ara fazla kişi kalmadı 10-15 civarı arkadaş geziyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

eskiden baya iyiydi kalabalıktık ama bu ara fazla kişi kalmadı 10-15 civarı arkadaş geziyoruz :)

peki türklerin en cok oldugu server neresi kalabalık bir guild ariyorum ben ? bana yardım edebilecek ben daha yeni başlıcam.
  • Seaferer's Rest

Desolation

Gandara

Bu üç serverda birçok Türk guildi var. Yukarda vermiş zaten biri link. Ordan gir tr forumu var. Bulursun guild o siteden, burada arama boş yere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW Türk Guild İçin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vahabbi sunucusunda başladım. Kareterin adı NSelo. Yeni başlayan varsa eklesin akşam 5:30'dan sonra takılalım.
  • Ben gandarada oynuyordum Seaferer's Rest te daha aktif türk guildleri vardı ozaman hatta baya bi arkadaş geçmişti bırakalı 11 ay falan oldu şuan gandarada durum nasıl aktif guildler varmı ? Seaferer's Rest e geçmelimiyim yoksa
  • Ben seaferer'e taşındım fakat şu ana kadar bir tane türk denk gelmedi :D Ya da rumuzlarından tanınmıyorlar :) OOP diye yabancı bir guilde girdim yuvarlanıp gidiyoruz
  • Seaferer's Rest de çok var. Ben de oradayım. Hem server WvWde en sağlam serverlardandır 2.ydi sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.