Şimdi Ara

Guild wars'a geç kalındımı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz teknik bir soru olacak ama cevaplarınız benim için altın niteliğinde, kafaya kydum guild war sın şu anki 3 paketini de sıfır olarak alıcağım, yanlız sıfırdan başlamak şu aşamada ne kadar doğru olur, oyunda 6 ağustosta yeni bir ek paket geliyor, oyunu öğrenme ve gerekli skilleri açmak bana kaç saate mal olur bu sürede neler kaçırıırm acaba? Şimdiden teşekkürler...

• ben alalı 5 ay oldu. oyunu cabuk öğrendim ama oyun stratejilerinin sayısını beyninin sınırları belirliyor. örnek vereyim necrolar ölen adamlardan zombiler çıkartıyor. daha arena başlamadan bize puanlar gelmeye başladı ve başladığında da hemen yenildik. çünkü karşı takımdaki 2 necro kendilerini sırayla öldürüp ölülerinden zombi çıkartıp tekrar diriltiyorlarmış. yani biz 4 kişi başladık, onlar 6 kişi. (basitçe anlattım ama bu zombi dediğim flesh golem:D)

skill açma için kabaca bi hesap yaparsak kazandığın 3 maçta 1 skill açacak puanın oluyor. evet skiller çok fazla ama yanlızca kullanacağın tekniğe ait olanları açacaksın.

gelecek paket PvE üzerine odaklanmış. PvP oynayacaksan seni ilgilendiren tarafı yeni gelecek 250 skill. yani kaçıracağın bir şey yok.
  • eferik sağolasın yaw daha oyuna başlanmadan bir sürü yardımın oldu :D
  • gel sen oyuna oyle daha rahat ogrenirsin. bak rank bile yaptım kendime. sana da kasarız ranklardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.