Şimdi Ara

Guild Wars SPECIAL EDITION yardım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben gw spesial edition aldım fakat aldıktan 3-4 gün sonra oyuna girmemeye başaladı kurulduktan sonra netten dosya indirdi 1 gb kadar fakat dosyanın türüde .dat(Vidyo Film) yazıyor! Birincisi bu dosyanın türü ne olmalı? 2 cisi başka bi prog mu yüklemeyim? Resimdeki işaretli dosya netten inen dosyadır tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karthoroz -- 17 Şubat 2008; 11:30:49 >

• oyuna girmemeye başladı ne demek? ne oluyor da girmiyor yada ne diyor?

connecting... de takılıp kalıyorsa bu senin network ile ilgili bir sorun. err 7 vb hatalar vererek girmiyorsa buda dt dosyası ile iligli bir sorun. şayet oyuna girip de err 7 alıyorsan buda senin bağlantınla ilgili bir sorun.

netwrok ve bağlantınla ilgili sorunlara bir şey yapamam. ama dat dosyasına gelince:

şimdi o dat dosyası video falan değil. GW nin data dosyasıdır, her şey onun içindedir. o bozuksa oyuna giremezsin. oyunu çalıştırdığında repair etmek isteyebilir, şayet bunu yarım bırakmışsan bu yüzden bozuklmuştur yada bozukluk geçmemiştir. download da bir sorun olduğunu sanmıyorum. oyunu uninstall edip tekrar kur ve başka başlıklarda anlattığım gibi "-image" kullan. (-image ile ilgili açıklamaları üst başlıklarda bulabilirsin).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.