Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Guild wars yeni aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar.Dün guild wars oyununu aldım(3 oyun birden).Geç kaldım biliyorum ama oyunu daha önce farketmemiştim.Biraz forumlarda araştırma yaptım.Birazda videolara baktım oyunu çözmek için.Oyunda yeni olduğumdan dolayı biraz oynamakta zorluk çekiyorum.Hala aktif olan arkadaşlar varsa nick ve serverini yazabilirmi.Birde ben Eu serverini seçtim.US serverinia geçiş yapabiliyormuyum ? Bir başka sorumda şu ; mesela ben ilk olarak 1.oyundan başladım diyelim.Burdaki aldıgım skiller 3.oyunada etki edermi.Yoksa her 3 oyunda birbirinden bagımsız mı ? Bide server olarak hangisini önerirsiniz.Kalabalık olan server'da oynamanın daha zevkli olacagını düşünüyorum. e-mail adresim ahmetbekaraman@hotmail.com kafama takılan bir çok soru var.Eger yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa verdiğim adresi ekleyebilirmi.

• Diğer konuda yazdım ama burdada yazayım.Oyunda server denen birşey yok.Districtler var.Ülke veya kıtalara göre oluyorlar.Oyunda şehirdeyken sol üst köşeden değiştirebilirsin istediğin zaman.O sol üst köşeden Amerikayı seçip orada oyna.En kalabalık district orası.Ben fazla aaktif değilim bir süredir ama bir Türk guildimiz bulunakta.Eğerki 19 yaş ve üstü biriysen seve seve alırlar guilde.Tek şartları bu.Değilsen allianceımızda bulunan diğer guildlere başvuru yapabilirsin.Bir kaç Türk guildi daha bulunuyor.Ancak en aktif olanı bizimkisi.
    Oyunda her pakette aldığın skiller önemli.Zaten oyunu iyice öğrenince kendi oluşturmuş olduğun bir 15-20 buildin olur.Onlara göre skilleride paketlerden alırsın.Oyunda 3 ana paket ve 1 ek paket var.Bu 3 ana paketin her birinde ayrı kıtalar var.Karakterinle herhangi bir pakette belli bir levele geldiğinde belli bir görevi yaparak veya direk diğer paketlere geçiş yapabilirsin.Bu geçişi yaptıktan sonra haritadaki gemi sembolü sayesinde istediğin haritaya istediğin an geçiş yapabilirsin.İlk paket pve ağırlıklı güzel bir pakettir fakat biraz zordur bazı nedenelrden dolayı.İkinci paket yani Factions pvp(özellikle alliance war) ağırlıklı bir pakettir.Daha kolaydır kıta diğer pakete göre çok değişiktir.Üçüncü paket ise tamamen pve ağırlıklı ve heroların gelmesiyle dahada rahat yapılabilen bir pakettir.Yanlız Vortex'den geçtikten sonra çok zorlanşır.
    Oyundaki mekanları anlatacak olursak..;
    1.Birinci paket yani Prophecies mekansal olarak orta çağ avrupasında geçiyor diyebiliriz.
    2.İkinci paket yani Factions uzak doğu temalı bir kıtada geçiyor.
    3.Üçüncü paket yani Nightfall ise Arap temalı bir kıtada geçiyor.
    4.Ek paket Eye Of The North ise tekrar ilk pakete geri dönüyor ve çok uzun zaman sonra bir çok fakrlı ırk ve yepyeni bir hikayeyle geçiyor.
    Ek paketin kattığı en önemli şey dungeonlar.Onun dışında hikaye yine muazzam ve grafik gelişimi var.Ki ek pakete sahip olmak demek itemlerini hom dediğimiz sergiye benzeyen bir yere kaydedebilmen demek ki buda o itemlere göre Guild Wars 2'de çok güzel hediyelere sahip olman demek.İlerde mutlaka almanı öneririm.
    Oyunda online yakalarsan beni nickim"Fairth Slytha".

• teşekkür ederim kardeşim bilgiler için.Bu arada yaşım 26,oyuna girdigim zamanlar sende oyundaysan pm atarım sana.Yeni başladığım için biraz fazla soru sorabilirim şimdiden kusura bakma kafanı ağrıtırsam.İlk başta ben 1.pakette bi süre takılayım oyunu iyice kavrayayım.Tekrar teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Diğer konuda yazdım ama burdada yazayım.Oyunda server denen birşey yok.Districtler var.Ülke veya kıtalara göre oluyorlar.Oyunda şehirdeyken sol üst köşeden değiştirebilirsin istediğin zaman.O sol üst köşeden Amerikayı seçip orada oyna.En kalabalık district orası.Ben fazla aaktif değilim bir süredir ama bir Türk guildimiz bulunakta.Eğerki 19 yaş ve üstü biriysen seve seve alırlar guilde.Tek şartları bu.Değilsen allianceımızda bulunan diğer guildlere başvuru yapabilirsin.Bir kaç Türk guildi daha bulunuyor.Ancak en aktif olanı bizimkisi.
    Oyunda her pakette aldığın skiller önemli.Zaten oyunu iyice öğrenince kendi oluşturmuş olduğun bir 15-20 buildin olur.Onlara göre skilleride paketlerden alırsın.Oyunda 3 ana paket ve 1 ek paket var.Bu 3 ana paketin her birinde ayrı kıtalar var.Karakterinle herhangi bir pakette belli bir levele geldiğinde belli bir görevi yaparak veya direk diğer paketlere geçiş yapabilirsin.Bu geçişi yaptıktan sonra haritadaki gemi sembolü sayesinde istediğin haritaya istediğin an geçiş yapabilirsin.İlk paket pve ağırlıklı güzel bir pakettir fakat biraz zordur bazı nedenelrden dolayı.İkinci paket yani Factions pvp(özellikle alliance war) ağırlıklı bir pakettir.Daha kolaydır kıta diğer pakete göre çok değişiktir.Üçüncü paket ise tamamen pve ağırlıklı ve heroların gelmesiyle dahada rahat yapılabilen bir pakettir.Yanlız Vortex'den geçtikten sonra çok zorlanşır.
    Oyundaki mekanları anlatacak olursak..;
    1.Birinci paket yani Prophecies mekansal olarak orta çağ avrupasında geçiyor diyebiliriz.
    2.İkinci paket yani Factions uzak doğu temalı bir kıtada geçiyor.
    3.Üçüncü paket yani Nightfall ise Arap temalı bir kıtada geçiyor.
    4.Ek paket Eye Of The North ise tekrar ilk pakete geri dönüyor ve çok uzun zaman sonra bir çok fakrlı ırk ve yepyeni bir hikayeyle geçiyor.
    Ek paketin kattığı en önemli şey dungeonlar.Onun dışında hikaye yine muazzam ve grafik gelişimi var.Ki ek pakete sahip olmak demek itemlerini hom dediğimiz sergiye benzeyen bir yere kaydedebilmen demek ki buda o itemlere göre Guild Wars 2'de çok güzel hediyelere sahip olman demek.İlerde mutlaka almanı öneririm.
    Oyunda online yakalarsan beni nickim"Fairth Slytha".

Ben de Padme the Queen. Bendeki Prophecies Special edition.

• Bende bugün aldım oyunuOyunda olan var mı?
  • fairth slyta nin bahsettıgı guildin lideriyim bana oyun icinde thy einherjer isminden ulasabilirisniz (bilmeyen arkadaslar icin anlatayım N harfine bastıgınızda friends online satırına ismimizi kopyalayıp yapıstırp enter yaptıgınızda on yada offline konumumuzu rahatlıkla gorebilirisniz) ayrıca oyun da gorustugumuz arkadaslar sorularınızı sormadan once skype yuklerseniz sevinirim yazarak biseyleri anlatmaya calısmak zor ayrıca her yenı gelene yazmak bunaltıyo anlayacagınızı umuyorum...
  • 18 lvl oldum kaç gün önce.Yapılacak görev bulamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

18 lvl oldum kaç gün önce.Yapılacak görev bulamıyorum

Yardım edebilecek biri var mı ?
  • Arkadaşlar iyi akşamlar bende bu oyunu bir yerden temin ettim fakat parola kısmını gecemiyorum.. burda artışdığıma göre ücretli imiş nereye nasıl yatırılıyor bu para bedel ne kadar her zamanmı yatırılcak tşklr ..
  • http://eu.ncsoft.com/en-gb/

bu siteden alacaksın...
    b2p yani kere para verion...
    eye of the north almanı tavsiye ederim (eğer GW2 de oynarım diosan)
    güzel bi oyun sürekli bi şeyler yapabiliosun...
    gerçi bende yeni başladım daha lvl 10 ama olsun:)
    lineage 2 (bütün chronical lar son hali dahil) , silkroad, KO ve aion oynadım... favorim lineage idi... ama GW de gayet başarılı gözüküyor darısı GW2 ye...
  • sadece oyunu alırken para oduyorsun ınternetten alırsan oraya d n r dan alırsan kasadakı gorevlıye bu oyunda aylık odeme YOK bunu bir cok baslıkta defalarca yazdık.ayrica eye ofthe noth paketi cok guzel demissiniz katılıyorum ama o ek pakettir ondan once birde ana paket lazım sıze nightfall propheices faction dan birini alin yada ucunude alın hatta trilogy var hepsi tek 1 pakette daha ucuza gelır + 1de eye of the nort ekleyin isteginize kalmis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.