Şimdi Ara

Guinea Pig aldım SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revy -- 11 Haziran 2012; 23:08:08 >
  • La bildiğin laham faresi lan bu.50 lira versen yakalardım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

La bildiğin laham faresi lan bu.50 lira versen yakalardım sana

laham
    laham
    laham
    laham
    laham
    laham
    laham
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

La bildiğin laham faresi lan bu.50 lira versen yakalardım sana

laham
    laham
    laham
    laham
    laham
    laham
    laham

Dil anlatım hocası tatilde beyler.
  •  Guinea Pig aldım SS'li
     Guinea Pig aldım SS'li
     Guinea Pig aldım SS'li
     Guinea Pig aldım SS'li

Buda benim kızım biraz falza korkak ve aşırı ilgi ve özen göstermek gerekiyor.

• Arkadaşım S image diye birşey yapmış adamlar haberin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Guinea Pig aldım SS'li
     Guinea Pig aldım SS'li
     Guinea Pig aldım SS'li
     Guinea Pig aldım SS'li

Kafesin küçük gibi , kendin yapsan aslında geniş biyerde daha rahat eder , arada uzaylılar gibi ses çıkartıyor sevimli, bu aralar kaçıyor benden ayrıca ne zamandır besliyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: XaeRa

quote:

Kafesin küçük gibi , kendin yapsan aslında geniş biyerde daha rahat eder , arada uzaylılar gibi ses çıkartıyor sevimli, bu aralar kaçıyor benden ayrıca ne zamandır besliyorsun ?

uygun zamanım olsa yapacağımda şuan yok hatta eş filan almayı da düşünüyorum tek kişi sıkılıyor hayvan belli.Ve benimki 7aydır filan benimle ve karnı tok olduğu her vakit benden kaçıyor elimde yemek olursa anca geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 13 Haziran 2012; 11:41:41 >

• quote:

quote:

quote:

uygun zamanım olsa yapacağımda şuan yok hatta eş filan almayı da düşünüyorum tek kişi sıkılıyor hayvan belli.Ve benimki 7aydır filan benimle ve karnı tok olduğu her vakit benden kaçıyor elimde yemek olursa anca geliyor

Oğluma gösterdim kızı çok beğenmiş hangi şehir çiftleştirebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oğluma gösterdim kızı çok beğenmiş hangi şehir çiftleştirebiliriz

uzağız kırklarelideyim hatta uygun fiyata verebilirim bile çünkü yeterince ilgi gösteremiyorum şimdi çalışacağım filan daha iyi bakabileceğini düşündüğüm birine verebilirimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Ben 2002 yılında almıstım 4yıl yasadı ilk yıl kus kafesinde kalan 3yıl da kedi kafesinde(uzun olan) besledim, maalesef pek mutlu degildi ki intihar etti(yemek yemedi vs) veterinere goturdum igne falan yaptık ama olmadı cok uzulmustum cok tatlıydı be. İlgi isteyen hayvanlar haftada 3-4 otlu biryere cıkarman lazım koşsun etsin ot yesib yaprak yesin, dişi alman lazım yoksa cok yalnızlık cekerler, yıkarken johnsons baby ile yıkayabilirsin fakat kafasını yıkama sakın sampuanla sadece vucudunu yıka, talasını koymayı unutma yuvasına. Cok tatlı hayvanlardır. İlk 2-3 ay elimi ısırırdı sonra alıstıkca elimi agzına goturdugumde yalıyordu(protein eksikliginden yaparmıs) hic ısırmadı sonra. Buzdolabının kapagını acınca kıcını yırtardı bagıra bagıra yemek vermem icin :D Okuz gibi yerler. Popo kısmının sevilmesini sevmezler bik bik diye bagırır elleme diye :D kafasını sevebilirsin. Bir de bir kere yanlıslıkla dusurmustum ust disi kırıldı hep elimle yedirdim kucuk kucuk dograyıp veteriner kendiliginden cıkar dedi gercekten cıkmıstı cok sasırmıstım soruların varsa sorabilirsin. Salatalık,marul,havuc,kıvırcık nane fasulye yemeye bayılırlar elma falan da koyabilirsin. Kirazda yiyebilir, tüy dokmesin diye ilaclar var suyuna damlatıyorsun fakat ise yaramıyor cok tuy dokerler.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Evde gezerken yada elinde severken pislemeyeceğini bilsem alırım

Eve serbest bırakırsan pislemez tuvalet eğitimi çok basit ve çok temiz hayvanlardır.

acaba neden intihar etti, belki yalnızlıktan sıkılmıştır. geçmiş olsun..

siz tuvalet terbiyesi verilir diyen arkadaş, nasıl yani. nette araştıracağım inşallah ama burada da yazayım dedim. bilginiz yok ise genede teşekkür ederim arkadaşım :)..

evde hamster ve guinea pig beslenebilir ama anneye kabul ettirmek lazım haha :D. gece hamstera bakılır, gündüzde guinea pig e.. diyeceksiniz ki ne zaman uyuyacaksın haha :D, olur olur, bakılır ikiside :D inşallah

• Çok tatlı bunlar ya iyice yedircen şişmanlayacak sonra sarılıp uyuyacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.