Şimdi Ara

Guinea Pig aldım SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4s0sy4ll

Daha şirin bişey alsaydın keşke

Diğeleri sade renk olduğundan bu daha tatlı gibime geldi cinsi hollandalı ve küba karışımı , iyi tarafıda köpek gibi farklı cinsler çiftleştiğinde değişik cinsler çıkabiliyor
  • Evde gezerken yada elinde severken pislemeyeceğini bilsem alırım
  • dişi fareler bu hayvanları görünce rus kızı görmüş türk kızı gibi hissediyordur kesin. düşünsenize sonuçta benzer canlılar ama biri daha güzel diye özel ilgi gösteriosun yemeğini suyunu veriosun diğerine kürekle vuruolar öldürüyolar
  • Elde nasıl, rahat duruyor mu? 2 yıldır gonzales bakıyorum, elde durmamasından nefret ettim artık. Bunu da bi pet shopta görmüştüm tüyleri yağlı mağlı gözüktü sevemedim bi ama resimlerde çok sevimli.
  • boyu ne la bunun
  • Pig'in her türlüsü haramdır.

Cahal bilgisi: Pig, domuz demektir ve İslam dininde domuz eti-...
  • Gonzalesler zaten zor fişek gibiler Bu hamsterdan 10 kat ağır diyebilirim , elde rahat duruyorlar biraz tırsaklar ses duyduklarında korkuyorlar ısırma durumlarıda yok , ayrıca eğitim verilmesi hamstera göre daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Evde gezerken yada elinde severken pislemeyeceğini bilsem alırım

Eve serbest bırakırsan pislemez tuvalet eğitimi çok basit ve çok temiz hayvanlardır.
  • Adam beslemek için sıçan almış ya,
  • 5 yıl önce kadar hamsterım vardı.

Hayvana yeşilliği dayamıştım sabah uyandığımda üzerinde sinekler uçuyordu
  • Pek sevimli gelmedi banaFakat videodaki hamsterı görünce bir an alasım geldi bir hamster
  • 50 TL felandı diye hatırlıyorum ben. Nereden aldın sen bunu böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

50 TL felandı diye hatırlıyorum ben. Nereden aldın sen bunu böyle?

Dostum cinsine göre değişir köpek gibi yani bulldog ayrı alman kurdu ayrı misali ve petshoplarda zor bulunur 200 tlyede var 100ede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek sevimliymiş.hamster almıştık evde fare muamelesi gördü birkaç ay sonra geri verildi
  • @XaeRa sonradan ogrendim ben de zaten kafes olayını fakat ben sıksık dısarı cıkarırdım.
    Talas koyarsan hayvan rahat eder ustunde uyuyor kafasını koyuyor falan ama aromalı denemedim.
    Bu arada yukarıda biri işemese vs. Yazmıs hayvanı elime alıp sevdigimde cisi varsa bagırıyordu onun haricinde 4yılda 1yada 2 kere ustume isemistir o da cok tuttugumdan. Yani egitiirse hallolur akıllılar cok.

• diyarbakırda hamster veya gunea pig alabileceğim bir yer var mıdır?
  • Cok pahaliya almissin

Ben 60 liraya satiyordum.Bunlar en son sattiklarim.

Yenileri yolda
  • Hamsterla farkı ne bunun?
  • Ne kadar hizli kosuyor ya bu kadarini ummuyordum

ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserdar93 -- 12 Haziran 2012; 23:32:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.