Şimdi Ara

Guinsoo ezreal? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guinsoo kalistaya da aliniyor onun mantigi ne o zaman? Ezrealin q su crit disinda duz vurus sayiliyor. Denedim ve onayladim. Tahmin ederek yorum yapiyosun ben denedigim seyi soyluyorum. Phylole mesaj attim umarim videosunu ceker yada cevaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat koala -- 20 Mayıs 2016; 13:52:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat koala

Soyle:
    Guinsonun yeni pasifi 6 stack kasip 2 vurusta bir duz vuruslari ve duz vurus etkisine giren seyleri tekrar etme. Yani eski saldiri hizi orman esyasinin iki vurusta bir versiyonu.
    Ben de diyorum ki ezreal oynarken hasarin q ya yansimasini istiyosaniz 6 stack guinsoda ikinci vurusu q ya ayarlamak. Aksi halde ikinci vurus efekti duz vurusunuza gider yazik olur.
    Ama sadece q spamleyen build ile bu olayi ayarlamaya gerek kalmayabiliriz. %45 cdr blue build mesela bunun onune gecebilir surekli q atacagimiz icin.

* Guinsonun pasifinin düz vuruşa denk gelmesi ile q ya denk gelmesi arasında herhangi bir fark yok.

* Q'nun skill hasarını tekrarlamaz guinsoonun pasifi. Q düz vuruş etkilerini tetiklediği için, 2. bir aa hasarı, varsa diğer vuruş etkisi (nashor, runaan, botrk vb.) hasarlarını tekrarlar

• beyler ben bot oyunda denedim işe yaramıyormuş. q guinso'nun pasifini tetiklemiyor. yani stack olarak bile yansımıyor.
  • q tutunca ulti den cd düşüşü 2 katınamı çıkıyor? saçmaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280666920 -- 20 Mayıs 2016; 16:00:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat koala

Guinsoo kalistaya da aliniyor onun mantigi ne o zaman? Ezrealin q su crit disinda duz vurus sayiliyor. Denedim ve onayladim. Tahmin ederek yorum yapiyosun ben denedigim seyi soyluyorum. Phylole mesaj attim umarim videosunu ceker yada cevaplar

Kalista'ya Guinsoo çıkılmasının sebebi E skillindeki mızrakların 2 kere birikmesini sağlamaktır. Kalista Guinsoo ile vurduğunda 2 mızrak birden bırakır ama 2 kere damage vurmaz. Sen Guinsoo'yu kritik vuruyor gibi düşünüyorsun ama öyle değil.

• fat koala F kullanıcısına yanıt
    10 kişi söyledi aynı şeyi daha anlamadın,bir de denedim yaptım diyorsun.Guinso kalistaya alınıyor çünkü düz vuruşları e yükü biriktiriyor,dolayısı ile her 2 vuruşta 3 e birikiyor ama bu demek değilki 2 vuruşta 3 vuruş hasarı veriyor? İtemi okusan anlayacaksın yazıyor zaten her 2. Vuruş,vuruş etkilerini tekrarlar.Mealide şampiyonda olan düz vuruşunun ekstra etkileri mesela kalista e,master yi e,kogmaw w,varsa bork hasarı,varsa manamune hasarı,varsa red buff, bunlar yani.Ezrealin Q su skill,düz vuruş bile değil sadece düz vuruş etkilerini uyguluyor.Daha nasıl anlatılır bilmiyorum.

• Ezreal ile alakali degil ama vaynenin w'sunu tetikliyor mu bir sekilde?

• Çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

Ezreal ile alakali degil ama vaynenin w'sunu tetikliyor mu bir sekilde?

Evet pasif devreye girince 2 vuruşta bir true vuruyor

• yamadan önce ap ezreale çıkıyodum 8 yükten sonra q nün iyi hasarı oluyo ama bi kog kadar olamaz yinede bu yamada rakibe göre değişir ap ezreal tercihim luden rabadon lich seraph ve ya rylai zhonya q e w r gg
  • Arkadaslar tekrar denedim. Uclunun pasifi iki kere calisiyor. Yukten once 400 vuran q yukle 550 vurdu mesela. Buyu hasari vermesi, savas sevki ile surekli durtmek + red buff ile inanilmaz bir dps. Mr ve as veren esyayi da denedim pek begenmedim. Mana sorunu da pek fazla olmuyor. Bence bir deneyin derim. Build: Uclu kuvvet, guinsoo, savasci cizmeleri, mahvolmus kralin kilici, duruma gore son fisilti veya kanasusamis (ebedi de deneyebilirsiniz cok fazla duz vurus kullaniyorsunuz cunku ama ben denemedim) son olarak da defansif bir esya alabilirsiniz karsiya gore. Mesela cok fed bir ap var malmortious alin yada sterak alin. Veya qss ile triple lifesteal yapabilirsiniz. Gayet hosuma gitti

• Ad arttığı için 550 vurmuştur veya farklı rakiplere vurmuşsundur veya her ikisi birden
  • Ad arttigi icin 150 fazladan hasar vuracagini dusunmuyorum. Minyonlar uzerinde denedim ayrica hasarini olcmek icin :-)

• Eğer ezrealın qsunda öyle bir olay olsa crit vurabilir ve runaan ile q üçlü atılabilirdi. Olmaz
  • Olmaz olmaz diye baltalayanlar geldi yine. Denedim oldu diyorum, inanmiyosan uclu ve guinso alip dene bot oyununda. Zor bisey degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

2 q olayı varsa denenebilir aslında

Deneme fırsatım oldu evet 2q olayı var ama tam olarak nasıl ve neye göre hasar hesaplıyor anlayamadım, şunu gözlemledim ; Vuruş etkisini yeniden uyguluyor ama toplam hasar olarak. normal 290 vuruyor guinsoo ile q 400 vuruyor tek sayı olarak gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 11 Haziran 2016; 16:39:12 >
  • Belki bir bugtır, düzeltilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

İki Q vurmaz sallama. Guinsoo vuruş etkilerini ikiye katlar normal atakları veya skilleri ikiye katlamaz.

ezreal'ın q su on-hit-effect. yani vuruş etkilerini tetikleyen bir skill.

Kesinlike doğru.

Hatta hadi lan ordan diyenler için ice born aldıktan sonra q attığınızda basic attack vurmuş gibi pasif çalışmaktadır.
  • Yanlış düşünüyorsunuz kazanova ezreal guinsoo stackleri fullenince moonwalk yapıp adamları yan çeviriyor

• Yav 2xq ne saçma sapan konuşmayın. Q ile gelen sheen , red falan 2 kere vurur. Dediğiniz gibi bir eşya olsaydı guinsoo caitlyn 1k crit atıyorsa 2k atması lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 12 Haziran 2016; 2:16:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.