Şimdi Ara

Guitar Hero (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: carteleren

arkadaşlar ps3 te kullanılan gitar hero gitarı.. wii dede kullanılır mı? ? çünkü wii ye göre gitar hero gitarı falan hiç göremedim :D ?**

kullanılmaz wiide remote koyma yeri yoksa kullanılmaz oda işte war aslında da gugıl amcada göremeyebilrisiniz kontorlandın filan öle 4in 1 filan gitarlarda war hep giriş warbeastte yok malesef bide gh ile devam edin siz ama pc ciyim :D

• quote:

arkadaşlar ps3 te kullanılan gitar hero gitarı.. wii dede kullanılır mı? ? çünkü wii ye göre gitar hero gitarı falan hiç göremedim :D ?**

http://www.dealextreme.com/p/wireless-guitar-controller-for-wii-remote-guitar-hero-iii-26963 varmış..

• quote:

iyi bakamamışsınız demek ki hocam :)

ps3 için olan wiide kesinlikle olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

teşekkürler .. şimdi tekrar baktım da zaten gitarlarda kumanda girişi varmış .. :D ama bu olay çok saçma olmuş gerçekten bu arada guitar hero ve rockband oyunlarını destekleyen çakma wii gitarı var mıdır ?* bi ara ps3 için logitec falan yapıyodu ama wii için de var mıdır teşekkürler saygılar :D

• kontörland marka falan vardı ama markafonide bu ara çok sık aral kampanya yapmaya başladı, orijinal gitarlar uygun fiyata satılıyor, takip etmenizi öneririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

teşekkürler .. şimdi tekrar baktım da zaten gitarlarda kumanda girişi varmış .. :D ama bu olay çok saçma olmuş gerçekten bu arada guitar hero ve rockband oyunlarını destekleyen çakma wii gitarı var mıdır ?* bi ara ps3 için logitec falan yapıyodu ama wii için de var mıdır teşekkürler saygılar :D

Onun yerine PS2 için çıkan setlerden birini ucuza al ve PS2-Wii çeviricisi ile bağla. Ürün şu...

http://www.miniinthebox.com/playstation-2-ps2-to-wii-control-pad-adapter_p154369.html
    veya
    http://www.dealextreme.com/p/playstation-2-ps2-to-wii-controller-adapter-13-5cm-cable-23206

• çok teşekkürler .. şu gitarı biraz daha araştırıyım .. fiyatı flan neymiş .. :D
  • arkadaşlar rock band veya guitar hero nun wii de gitarsız oynanan oyunu var mı yani sadece kendi kontrolleriyle oynanan ...
  • vallaha bildiğim kadarıyla yok zaten gitarsız nasıl oynıycaz ki oyunu :D
  • ama bvelki de vardır yani sen gene de bi araştır :D
  • gençler bayramda gümrük serbest gidin bence amazondan bakın ben 3 orj. oyun artı kablolu gitar pc için 82 tlye aldım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.