arkadaşlar ps3 te kullanılan gitar hero gitarı.. wii dede kullanılır mı? ? çünkü wii ye göre gitar hero gitarı falan hiç göremedim :D ?**
kullanılmaz wiide remote koyma yeri yoksa kullanılmaz oda işte war aslında da gugıl amcada göremeyebilrisiniz kontorlandın filan öle 4in 1 filan gitarlarda war hep giriş warbeastte yok malesef bide gh ile devam edin siz ama pc ciyim :D
quote:
Orijinalden alıntı: carteleren
arkadaşlar ps3 te kullanılan gitar hero gitarı.. wii dede kullanılır mı? ? çünkü wii ye göre gitar hero gitarı falan hiç göremedim :D ?**
iyi bakamamışsınız demek ki hocam :)
ps3 için olan wiide kesinlikle olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn991402
quote:
teşekkürler .. şimdi tekrar baktım da zaten gitarlarda kumanda girişi varmış .. :D ama bu olay çok saçma olmuş gerçekten bu arada guitar hero ve rockband oyunlarını destekleyen çakma wii gitarı var mıdır ?* bi ara ps3 için logitec falan yapıyodu ama wii için de var mıdır teşekkürler saygılar :D
kontörland marka falan vardı ama markafonide bu ara çok sık aral kampanya yapmaya başladı, orijinal gitarlar uygun fiyata satılıyor, takip etmenizi öneririm.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn991402
quote:
teşekkürler .. şimdi tekrar baktım da zaten gitarlarda kumanda girişi varmış .. :D ama bu olay çok saçma olmuş gerçekten bu arada guitar hero ve rockband oyunlarını destekleyen çakma wii gitarı var mıdır ?* bi ara ps3 için logitec falan yapıyodu ama wii için de var mıdır teşekkürler saygılar :D
Onun yerine PS2 için çıkan setlerden birini ucuza al ve PS2-Wii çeviricisi ile bağla. Ürün şu...