Şimdi Ara

Guitar Hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guitar hero gitarı olan biri bana boyunu söyleyebilirmi gitarın acil lazım lütfen.

• gitarın boyu mu :D vallaha gitarın boyunu tam ölçmedim ama yarım metre vardır :D
  • yarım metre mi :/ yarım metre kolum kadar flütmü o yarım metre :D ya ölçsün biri lütfen.
  • ben ce 60 70 cm vardır yani ama ölçmedim :D
  • ölç o zamaaan :D abi lütfen warsa gitar ölç lütfen.
  • ahah :D ben de gitar yok hocam :D sadece daha önce çok oynadım ondan biliyom .. yakınında guitar herosu olan bi playstation kafe varsa ben ce git sor derim baksana kimsenin bildiği yok herhalde ... bu arada bu ne iş için lazım ?**
  • abi gerek kalmadı boya. dreamgear warbeast yapıcam kendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar hero live Xbox One
    7 yıl önce açıldı
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendin nasıl yapcan ?* eğer anlatımı falan varsa bana da link yollarmısın ben de yapıyım :D
  • ya yeni konu açıp koycam resim filan yaparken tasarım çizimleri filan tmm babam teknik ve elektronik çizimi yapçak, yapçaz işte ama her adımı fotoğraflıcam video halinde yutupada koyıcam resimleri buraya koyıcam. ama wii bölümüne boy öğrenmek için açtım ben pcciyim :D buraya ismini filan yazarım konuyu açınca aslında okadarda zor deil gibi duruyo ama bakçaz işte :D
  • tmm merakla bekliyorum teşekkürler :D
  • :D
  • hala merak ediyorsanız ölçebilirim boyunu, özel mesaj gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn991402 -- 7 Ağustos 2011; 18:08:16 >
  • yok abi teşşekkürler yapıcağım gitarın boyu 1.07
  • quote:

Orijinalden alıntı: caarrocker.35

yok abi teşşekkürler yapıcağım gitarın boyu 1.07

ana malzemesini tahta olarak belirlememişsindir umarım, birkaç yerde bu şekilde denk geldi ve çok fazla ağır olduğu için boynum çok ağrıdı.
  • madem Guitar Hero diye bir başlık açılmış, bu konu üzerinden Guitar Hero oyunları üzerine devam etsek.

mesela GH6'sı olan var mı?
    gitarı vs diğer oyunlar ile uyumlu mu? (band hero veya rock band ile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

madem Guitar Hero diye bir başlık açılmış, bu konu üzerinden Guitar Hero oyunları üzerine devam etsek.

http://www.rockband.com/compatibility

games / instruments tabından instrumentsi seçin, daha sonra aşağıdaki listeden GUITAR HERO WARRIORS OF ROCK GUITAR'ı seçin, tüm uyumlulukları gösteriyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

Orijinalden alıntı: laider

madem Guitar Hero diye bir başlık açılmış, bu konu üzerinden Guitar Hero oyunları üzerine devam etsek.

http://www.rockband.com/compatibility

games / instruments tabından instrumentsi seçin, daha sonra aşağıdaki listeden GUITAR HERO WARRIORS OF ROCK GUITAR'ı seçin, tüm uyumlulukları gösteriyor ;)

Ne zamandır bunu arıyordum, çok teşekkürler aragorn991402, sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 8 Ağustos 2011; 14:35:27 >

• arkadaşlar ps3 te kullanılan gitar hero gitarı.. wii dede kullanılır mı? ? çünkü wii ye göre gitar hero gitarı falan hiç göremedim :D ?**

• en azından wii remote koyacak yeri olmadığı için çalışmaz derim ama denemedim.
  • youtubeden videolara bakıyorum da sanırım sadece band hero da kumanda koyma yeri var .. bu wii de ki kumandaya bağımlı kalma olayı canımı gerçekten çok sıkıyor ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.