Şimdi Ara

PC de Çalışan Guitar Hero Gitarı : KONTORLAND

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosa dan 85 tl ye aldım Kontorland crazy guitar , forumlarda aradım şüphelerim vardı çalışır mı diye ama sonuç çok başarılı, çok nadir kopmalar oluyor. dendiğim oyunlar, gitar hero 3 , gitar hero 6 , guitar hero aerosmith. birde nintendo wii de denedim guitar hero 6 yı onda da çalıştı.

• O değilde PIRANHA'nın gitarını deneyen var mı Ps3'te ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

O değilde PIRANHA'nın gitarını deneyen var mı Ps3'te ?

sakın alma !! hepsiburada.comdan satın almıştım çok büyük indirim vardı. aldığıma pişman oldum . şu uzun notalarda o sesin garip çıkmasını sağlayan şey kendiliğinden çalışıyor. o kolu aşağı indirsenizde,indirmeseniz de çalışıyor.

ve penası çok sert. çok kalitesiz bir gitar alma pişman olursun . bende birde world tour gitarı var. gidip spotçudan orjinal gitar al derim

keşke o piranhanın gitarını almayıp üstüne bi 40-50 ekleyip orjinal bir gitar alsaymışım. zaten piranhanın gitarını çöpe atıcam . band olarak oynadığımız da o kadar iğrenç oluyor ki anlatamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 22 Şubat 2011; 18:54:16 >

• Tasco dehşet. Alalı 2 gün oldu tek bi eksisi var uykusuzluk yapıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxan

Arkadaşlar teknosa dan 85 tl ye aldım Kontorland crazy guitar , forumlarda aradım şüphelerim vardı çalışır mı diye ama sonuç çok başarılı, çok nadir kopmalar oluyor. dendiğim oyunlar, gitar hero 3 , gitar hero 6 , guitar hero aerosmith. birde nintendo wii de denedim guitar hero 6 yı onda da çalıştı.

şahsen ben konu başlığını gördüğüm anda kontorland'dan uzak durun ne yaparsanız yapın!!! diyecektim. zira kontorland diyince tüylerim diken diken oluyor artık kontorland macerama ilk önce 40 liraya pc, ps2, ps3 uyumlu kablolu kol alarak, başladım başlamaz olaydım kolun garantisinde hayır yoktu, paketin dekor kağıdının arka tarafı garantiymiş, ben hunharca açarken parçalandı meret benim o sıralar dualshock 3'üm kafayı yemişti, (gerçi hala öyle ama ) menü açınca sürekli kendi kafasına göre sağa sola yukarı aşağı gidip, kapatma tuşuna basıyordu ilk olduğunda çok korkmuştum aldığım ilk zamanlarda tuşlardaki tepkime geçiğini ve aşırı az hassasiyeti karşılaştıracak başka kol olmadığı için farkedemedim. daha sonra wireless controller gerektiren bir oyunda benim eski canavarın yumuşaklığını ve hassasiyetini görünce, adeta konsolun ardından güneş doğdu. hatta hızımı alamayıp misafirlere bile yarım saat dilendim, beni aldığım yere götürmüyorlar, mağdurum,garibanım ayaklarına yattım oyunun birkaç bölümünü mutlu mesut oynadım, tabii daha sonrakolum yüzümü kara çıkartarak tekrar kafayı yedi. birkaç hafta sonra, salak gibi önceki deneyimimden ders almayarak birde direksiyon aldım oda hiç hassas değildi ve kısacık kablosu yüzünden tv'nin yanına kamp kurmuş durumdaydım. satmak istemediğim bu iki kontorland ürününü küçük kuzenime kakalama planları yapıyorum şu sıralar kısacası, birdaha ne kontorland'e elimi sürerim, nede ir yakınıma südürtürüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.