Şimdi Ara

Guitar hero (bakın lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar. bende ipod touch 4 var. guitar hero indirdim oynadım çok sevdiğim bir oyun ve gerçekten de güzel olmuş. ancak şarkı 5-6 tane var. bazı sitelerde şarkı paketleri eklemişler. bahsedilen programlarla bahsedilen klasöre kadar giriyorum içine atıyorum ama oyuna girince şarkıları görmüyor.
    guitar hero nun sürümü falan yok saliba 2 3 falan değil sadece Guitar hero yazıyor cihazda. Cousins müziği falan var sanırım hangisi olduğunu anladınız. lütfen yardım edin 2 gündür uğraşıyorum çıldırmak üzereyim 50 tane sayfa açık şu an internet tarayıcımda ama olmuyor. birde kafama şu takıldı. bu guitar hero dosyasının içinde documands a girip atıyorum. attığım dosyaların uzantısı ***.iga acaba yanlışmı anlayamadım gitti. birde girilen klasörün başında kimisi private demiş kimisi direk /var demiş hangisi doğru. bilen yapan varsa yardım etsin lütfen. veya benim elimdeki paketler farklı bir guitar hero sürümününse söyleyin lütfen.

şimdiden hepinize teşekkür ederim.

• oyunun kendi içindeki oyunlar **.track uzantısı görüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbT

oyunun kendi içindeki oyunlar **.track uzantısı görüyo
    yokmu bilenn??
  • Valla kardesim ben bu linkden yuklemeyi basarmistimhttp://forum.donanimhaber.com/m_40380952/tm.htm burada 5 tane sarki paketi var 1 ini indir dene indirdigin dodyayida
    private/var/mobile/Applications buraya kadar gel onfan sonra guitar hero olani bul ve documnts in icine direk yolla umarim yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 25 Ocak 2011; 0:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

Valla kardesim ben bu linkden yuklemeyi basarmistimhttp://forum.donanimhaber.com/m_40380952/tm.htm burada 5 tane sarki paketi var 1 ini indir dene indirdigin dodyayida
    private/var/mobile/Applications buraya kadar gel onfan sonra guitar hero olani bul ve documnts in icine direk yolla umarim yapabilirsin
    aynı dediğin gibi defalarca yaptım. disk aid programı ile. ama olmuyor malesef delircem. hatta içinde kendi müziklerini bile siliyorum ama oyunda hala var görünüyo o derece :) bu arada cihaz jb li
  • quote:

aynı dediğin gibi defalarca yaptım. disk aid programı ile. ama olmuyor malesef delircem. hatta içinde kendi müziklerini bile siliyorum ama oyunda hala var görünüyo o derece :) bu arada cihaz jb li

Alıntıları Göster
    başka bir önerisi olacak varmı
  • quote:

Valla kardesim ben bu linkden yuklemeyi basarmistimhttp://forum.donanimhaber.com/m_40380952/tm.htm burada 5 tane sarki paketi var 1 ini indir dene indirdigin dodyayida
    sen hangi programla yapmıştın?
  • Ben iPhone folders le yaptim birde onu dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 25 Ocak 2011; 0:44:00 >
  • quote:

Ben iPhone folders le yaptim birde onu dene istersen
    ilgin için teşekkürler denicem hemen. olup olmadığını bildiririm tekrar
  • Ne oldu acaba hallettinmi?
  • quote:

ilgin için teşekkürler denicem hemen. olup olmadığını bildiririm tekrar

Alıntıları Göster
    malesef işe yaramadı :(
  • quote:

malesef işe yaramadı :(

Alıntıları Göster
    özel mesaja bakabilirmisin
  • Hadi ya vallaha uzuldum simdi ben pek oynamamama ragmen 1 sefer denedim oldu sen cok seviyorsun anlasilan bu oyunu keske benimki degilde seninki olabilseydi..
  • Kardesim bu gsm numaramimi ne onaylatmamisim ozel msj atamiyorum
  • quote:

Kardesim bu gsm numaramimi ne onaylatmamisim ozel msj atamiyorum
    msn vermiştim ekledinmi ?
  • Kardesim mobildeyim msn programi yok ama tavsiye ettigin varsa soyle indireyim ekleyip konusalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 25 Ocak 2011; 1:26:24 >
  • quote:

Kardesim mobildeyim msn programi yok ama tavsiye ettigin varsa soyle indireyim ekleyip konusalim
    valla bilemedim ki şimdi bende pek mobilden girmem msn e o yüzden onlardan da anlamam. ama iphone ise installus dan msn diye aratırsan mutlaka çıkar diye umuyorum
  • Msn adresinde arada boslukmu var
  • quote:

Msn adresinde arada boslukmu var
    hayır geldi teklif kabul ettim de online görünmüyorsun
  • quote:

hayır geldi teklif kabul ettim de online görünmüyorsun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben sorunumu çözdüm. belki benim sorunumun aynısını yaşayan vardır. nasıl çözdüğümü sorarsanız bilmiyorum :D 1-2 tane görev geçtim oyunda sonra kendi kendine açıldı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.