Şimdi Ara

Guitar hero (bakın lütfen) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar hiç /var /xxx filanla uğraşmayın iFunBox programını bulun indirin sonra çalıştırın(itunes kurulu olmalı iphone-ipodu alşılaması için)
    sonra orada user appliications diye bir yer var ona tıklayın bütün uygulamaların klasörleri çıkacaktır uygulamaların isimleriyle hem de Guitar heroyu bulun, indrdiğiniz şarkıları guitar hero kalsörünün içindeki documents klasörünün içine atın oldu bitti...
    Link de burda tıkladığınız gibi iner:
    iFunBox'u buradan indirin
    indirdikten sonra tek yapmanız gereken zipten çıkarıp açmak!
    kurmak gibi bir derdiniz yok!
    jbli cihazlarda itunes ile uygulama kurma sorunu olanların ilacıdır aynı zamanda dosyayı belirtin, o kursun eşzamanlama(sync) derdi yok silinme riski yok! ayrıca jbsiz cihazlara cracksiz applar da kurulabilir. Üstte butonlar var Install App[App Fast-In] butonunu kullanacaksınız bunun için
    isterseniz bütün dosya sistemini ssh a gerek duymadan görebilir dosya atıp çıkarabilir, değiştirebilirsiniz Raw file system'i bulmanız yeter(solda görebilirsiniz) direk / dizinine girmiş olursunuz.
    Yok ben ssh'a alıştım onu kullanacam derseniz, ssh terminali de var programın
    neyse bence sorununun çözümü bu gel indir kardeşim pişman olmazsın.
    Bu arada yukarıda girmeniz gereken yerlerin isimlerinden de anladığınız gibi, program ingilizce. Sorunuz varsa ben burdayım buradan cevaplayın pm atın vesaire. Hadi size iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSingular -- 13 Mayıs 2012; 10:43:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.