Şimdi Ara

Guitar Hero Baterisi ile gerçek bateri arasında benzerlik var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arada bir guitar hero bateri çalıyorum. Gerçek bateri de çalmak istiyorum. apartmanda yaşıyor olmak en büyük sorun. o yüzden guitar hero olsam demiştim ama vazgeçtim. ona vereceğim para ile kursa gider rahatça öğrenirim.

yorum yazanlara da teşekkürler
    Müzik kulağım iyidir. müzik hastası bir insanım. bu sene önce gitar seneye de bateri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megane RS -- 26 Mayıs 2012; 15:57:44 >

• fazla benzemiyor elektro bateri al kulaklıkla çalarsın.
  • sadece reflekslerin gelişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linki düzelttim. yanlış atımışım.... aydınlatın, bilgilendirin beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

fazla benzemiyor elektro bateri al kulaklıkla çalarsın.

+1

• Benzerlik var.Expertte gerçek bateriyle aynı sayıda notaya vuruyorsun ama bu gerçek bateri çalabileceğin anlamına gelmez.Gerçek bateride ne kadar hızlı vuruyorsan bageti nasıl tutup neresiyle vuruyorsan ayrı ses çıkıyor.Demek istediğim gerçek baterist GH de çok rahat çalabilir ama Gh de çalan bir insanı gerçek bateri zorlar.Önünde notalar akmıyacak gerçek bateri çalarken ve müzik kulağının iyi olması lazım.
  • eve çalışma pedi al.kendi odan varsa ses yaılıtımı yaptır. ben bakmıştım tama bateri seti 2000den başlıyor.yeni yeni bilgilendiğim için illaki vardır fp ürünleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bateriyi elektro bateri olarak kullanabiliyorsun. Ben de alacağım bir tane bateriye başlayacağım.. Tabi vuruş farkı, gecikme tepkimesi falan elektro bateriyle arasında fark var..
  • Biz arkadaşlara toplanıp gitmiştik işte guitar heroya 2 elektro çalan 1 bas birde baterist(reel yaşamda çalıyoruz)

Neyse bu baterist arkadaş bateriye oturdu ben bası aldım çalıyorum falan tam ritmi tutturduk birden kapı çaldı ne oldu derken baterist arkadaşa biraz sinirlice uyarıda bulundu mekan sahibi, gerçek bateri sanıp hayvanlaşmıştı arkadaş

Özetle alakaları yok, apartmanda oturmanın da sakıncası yok bahsettiğim arkadaş 2 senedir çalıyor ve gayet iyi ancak evinde bateri falan yok stüdyoda çalıyor direk. Padlerle çalışıyordu evde sanırım
  • Hocam hevese kapılıp gitme easy demişsin hem biraz kendini geliştirmeye bak en azından

• anladım beyler yorumlar için teşekkürler.

ucuz da değil set. bu yaz gitar öğreneceğim
    seneye de bütün yazı bateri için harcarım yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowStep

Benzerlik var.Expertte gerçek bateriyle aynı sayıda notaya vuruyorsun ama bu gerçek bateri çalabileceğin anlamına gelmez.Gerçek bateride ne kadar hızlı vuruyorsan bageti nasıl tutup neresiyle vuruyorsan ayrı ses çıkıyor.Demek istediğim gerçek baterist GH de çok rahat çalabilir ama Gh de çalan bir insanı gerçek bateri zorlar.Önünde notalar akmıyacak gerçek bateri çalarken ve müzik kulağının iyi olması lazım.

Arkadaş haklı expertte gerçekten birebir gibi.

ayrıca Midi çıkışı var Ghero baterilerinin. ama çalıcaksan hiç ugraşma 350-400 TL'ye al bir DD65

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.