Şimdi Ara

guitar hero bulamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • D&R,ELECTROWORLD,TEKNOSA GİBİ YERLRDE NE ZMN GITSEM GORUYORUM BNDEDE VAR ZATEN UCUZ ISTIYORSANIZ EN UCUZ ELECTROWORLD DE OLUR
  • ben palladıum D&R a gıttım dun doluyla vardı set olarak sımdı de ınternetten ellerınde varmı dıye baktım 7 tane varmıs yanı sıtesınde ole yazıyor guvenırmısın bılmem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

ben palladıum D&R a gıttım dun doluyla vardı set olarak sımdı de ınternetten ellerınde varmı dıye baktım 7 tane varmıs yanı sıtesınde ole yazıyor guvenırmısın bılmem ama

d&r da goremedim ben link atarsan sevinirim.
  • bkle denıyım kardes
  • bu arada band hero setı alsan daha ıyı olur bnce bn ılk aldıgımda warrıors of rock setıde vardı ama aralarında baya para farkı var 300 lıra cıvarı halende ole band hero setının tek farkı gıtarın rengı farklı ve ıcınden cıkan oyun band hero ama 300 lıra karda olursun ve o 300 lıraylabaska guıtar hero oyunlarıda alabılırsın ve D&R da sadece gıtarı satılıyomus yanlıs gormusum teknosa lınkı bulmayı denıyım teknosalarda vardır mutlaka
  • quote:

bu arada band hero setı alsan daha ıyı olur bnce bn ılk aldıgımda warrıors of rock setıde vardı ama aralarında baya para farkı var 300 lıra cıvarı halende ole band hero setının tek farkı gıtarın rengı farklı ve ıcınden cıkan oyun band hero ama 300 lıra karda olursun ve o 300 lıraylabaska guıtar hero oyunlarıda alabılırsın ve D&R da sadece gıtarı satılıyomus yanlıs gormusum teknosa lınkı bulmayı denıyım teknosalarda vardır mutlaka

zaten bende warrior of rock var gitarıyla birlikte bana band hero yada warrior of rock dışında bir set lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulsobuls

quote:

bu arada band hero setı alsan daha ıyı olur bnce bn ılk aldıgımda warrıors of rock setıde vardı ama aralarında baya para farkı var 300 lıra cıvarı halende ole band hero setının tek farkı gıtarın rengı farklı ve ıcınden cıkan oyun band hero ama 300 lıra karda olursun ve o 300 lıraylabaska guıtar hero oyunlarıda alabılırsın ve D&R da sadece gıtarı satılıyomus yanlıs gormusum teknosa lınkı bulmayı denıyım teknosalarda vardır mutlaka

zaten bende warrior of rock var gitarıyla birlikte bana band hero yada warrior of rock dışında bir set lazım :)

kardes ne yapacan o kadar setı koleksıyon felanmı

• quote:

quote:

Senin ilacın band hero.İçinden bateri ve gitar çıkıyo.Elindeki gitarı da bas gitar yaparsın grup tamamlanmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

kardes ne yapacan o kadar setı koleksıyon felanmı

:S sadece seti tamamlıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

quote:

Senin ilacın band hero.İçinden bateri ve gitar çıkıyo.Elindeki gitarı da bas gitar yaparsın grup tamamlanmış olur.

öyle yapıcam zaten. tabi bulabilirsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: izank

daha geçen media markt gördüm

hangisinde?
  • valla ben sagen teknolojiden davulu aldım.Ama gittigidiyor sayfasından 6 ay taksitle 129 tl ye kendi sitesinde daha ucuz gg %10 pay aldığı için.saat 4 gibi ürünü aldım ertesi gün 3 te elimdeydi.firma istanbulda ben ankarada oturuyorum.rock band 2'de ve band heroda sorunsuz çalıştı.(rock band 2 de çalışması için güncelleme yapmanız gerekiyor.)Sorunsuz bi satıcı bence güvenebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasantezel

valla ben sagen teknolojiden davulu aldım.Ama gittigidiyor sayfasından 6 ay taksitle 129 tl ye kendi sitesinde daha ucuz gg %10 pay aldığı için.saat 4 gibi ürünü aldım ertesi gün 3 te elimdeydi.firma istanbulda ben ankarada oturuyorum.rock band 2'de ve band heroda sorunsuz çalıştı.(rock band 2 de çalışması için güncelleme yapmanız gerekiyor.)Sorunsuz bi satıcı bence güvenebilirsiniz

gitti gidiyor linkini atarsan çok sevinirim.
  • quote:

nereye sorsam kalmadı yada yok diyor benim acilen ya sadece bateri yada komple set bulmam lazım nerden bulabilirim.

Ben burdan almıştım. Daha geçen haftasonu aldım memnunum.www.eglencedunyasi.org
  • quote:

nereye sorsam kalmadı yada yok diyor benim acilen ya sadece bateri yada komple set bulmam lazım nerden bulabilirim.

Teknosada forum istanbul'da daha dün gördüm.Oraya gidebilirsin bir.
  • Band hero donanımları guitar hero ile uyumlumu
  • yav arkadaşım millet davulunu setini arar. ben oyununu full set var metallica oyunu yok neyleyim ben böyle seti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.