Arkadaslar amazon.de den guitar hero wor full bundle satın aldım ancak yaklaşık 3-4 günlük oynama süresinden sonra double strum dedikleri sorunla karşılaştım.Şu demek oluyo: strum 1 kere vuruyorum ancak 2 kere algılıyo buda oynanışı baltalıyor tabi.Amazon.de ye konuyu yazdım geri dönüş bekliyorum ama buarada sormak istediğim birşey var. http://5frets.com/12/guitar-hero-world-tour-broken-strum-bar-repair/ belirtilen sitede gerekli tamirn nasıl yapılacağı anlatılmış bunu zorunlu kalırsam yapmayı düşünüyrum.Ama aşağıda resmi olan parçayı türkiyede nereden bulabilirim.Herhangi bir elektronikçide varmıdır.? Teşekkürler şimdiden.
Not:konuyu xbox ve ps3 sayfalarında açtım ancak geri dönüş alamadım.Elektronikle ilgili fazla bilgi sahibi değilim öğrenmek istediğim bu parçayı bulabilirmiyim istanbulda?
Karaköye gitme imkanın varsa orada bulabilirsin eski parçayı eline alıp gidersen daha garanti olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme