Guitar hero gitarı arıyorum xbox için,ama hiçbir yerde yok Gittigidiyor'da bile bulamadım bana yardımcı olurmusunuz.
evet arkadaşlar malesef hiç bir yerde yok bu gitar yada bundle şeklinde anormal pahalı hiç bir yerde yok yurt dışından alanlar nasıl alıyor yardımcı olun bizde alalım sonra ölümüne expert :))
aynen abi bu ürünleri satan her yeri aradım araştırdım nerdeyse 4günden beri bakıorum hiç birinde yok yurt dışındanda aldığımızda gümrükte falanda takılabiliyormus
ben ebayden les paul bldum 42 dolar artı 39 dolar kargo artı 2 dolar kasko 126 liraya aldım ebayden bakın worldvide a gönderiyorsa oradan alabilirsiniz
yani gümrük e falan takılmadımı ebayden aldığın gitar?
@Devil to the Metal ebayden aldığın satıcının adı nedir?
Bakın Gümrükte Takılmasından Korkmayın ARkadaşlar ya Taş Çatlasa 10 Lira Olmadı 1 PAket MAlboro ya Bakar İşiniz.... Gümrükte
Gümrük te Sadece Vergi Alınması İçin Takılır Gider KEndin Alırsın..
Arkadaşlar ilgilenirseniz ben de 1 tane xplorer kablolu bir tane de gibson les paul wireless var. Bende satmayı düşünüyordum bu aralar. Ankara da oturuyorum. İlgilenenler pm atabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: *Gatha*
Arkadaşlar ilgilenirseniz ben de 1 tane xplorer kablolu bir tane de gibson les paul wireless var. Bende satmayı düşünüyordum bu aralar. Ankara da oturuyorum. İlgilenenler pm atabilir.
pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetius
quote:
Orijinalden alıntı: *Gatha*
pm attım
Pm cevaplandı
2. el bölümüne açsana konuyu..
yok abi 2. el istemiyorum ben kullanılmıs bi alet almayı sevmem :D