Şimdi Ara

Guitar Hero Gitarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncellikle ufak bir sorum olucak Guitar Hero için alıcağım gitarı Rock band için kullanmam mümkünmü ve Örneğim alıcağım tek bir gitar bütün guitar hero oyunlarında işlev görürmü (örneğin guitar hero 2 gitarı aldım bi yerden bunu ben gh5,metallica gibi oyunlarda kullanabilirmiyim?
    Birde rica etsem bildiğiniz güzel ve fiyatı uygun gitarları istanbulda veya yurtdışı internet siparişi önerilerinizide dikkate alırım öncellik istanbul olursa çok sevinirim iyi forumlar

• arkadaşın sorusunu bende merak ediyorum ayrıca benimde sormak istediğim bişey var piyasada satılan yan sanayi gitarlar yeni çıkan gitarhero oyunlarını destekliyormu ?
  • Orjinal Guitar Hero gitarı ile piyasadaki bütün gitar çalmalı oyunlarını oynayabiliyorsunuz. (RockBand dahil) Gitar modeli farketmiyor.

(bu dediklerim orjinal gitar için geçerli - yan sanayi gitar kullanmadım, bilgim yok onda ne olur vs.)
  • Teşekkürler (:

Peki arkadaşlar Guitar Hero gitarlarını İstanbulda dediğim gibi ucuz olarak çokda pahalıya kaçmadan nerelerden temin edebilirim.
  • GH gitarı alacaksan GH 6 gitarından başka gitar alma, çok şekil ya GH 6 gitarı : < Sadece gitarı X360 için bulmak zor ama PS3 için arıyorsan internetten bulabilirsin. Genelde Xbox 360 için guitar bundle satıyorlar.
  • Evet alıcağım platform Xbox 360,GH6 gitarını gördüm gerçekten şahane bir tasarıma sahip ama dediğim gibi bundle düşünmüyorum uygun fiyata (yan sanayide) olursa alıcı olabilirim.Bundlea vericeğim parayla biraz fazlasını belkide gözden çıkartaran Kinect alma fırsatım olur bu gitar işini en fazla 70 TL'e kadar kapatabilirsem çok şahane olur :)
  • 70 TL ye bulamazsın hocam. Bulursan söyle bende geleyim yanına beraber alalım (:
  • Sadece bir gitara 100+ isticeklerini sanmadığım düşüncesiyle söyledim onu ama tabikide bulursam haber veriririm :)
  • 2.el gitar 100 lira.Nerde sıfır 100 liraya alcan sıfırlar kadıköyde 130 lira fln.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedoTurkoglu -- 9 Aralık 2010; 16:58:11 >
  • Guitar Hero 6'nın gitarlı setinden çıkan gitar farklı gitar+bateri'li setinden çıkan gitar farklı. Ne saçma bir iş bu.
    Bu iki gitardan hangisi daha iyi?
  • gitar almak isteyen arkadaşlar size tavsiyem Tasco Cowboy Siyah gitardır, diğer gitarlar gibi atlatma problemi whammy bar problemi yok, sorunsuz kullanabilirsiniz. Yetkili satıcısıwww.eglencedunyasi.org telefon : 0 530 3646503

Guitar Hero Gitarları
  • Xbox 360 kategorisindesin verdiğin reklam PC | PS2 | PS3 diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.