Şimdi Ara

Guitar Hero III: Legends of Rock Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
7.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün elime GH3 geçti bi hevesle hemen yükledim kurulum sorunsuz bir şekilde bitti oyunun simgesine tıkladığımda sanki hiçbirşey olmamış gibi oyun açılmadı. Yani sanki hiç tıklamamışım gibi. Delircem yaaaa..

Sizce sorun nedir??

• ilaçta sorun olabilir belki.
  • Başka bir ilaç denedim onda ise intellaptopgaming.dll hatası verdi.Delirecem yaaa
  • bendeki ilacı sana yollayabilirim istersen msnden (knox_gooch@hotmail.com eklemeden önce mail atarsan kabul ederim.)
    Bu arada benimde bir sorunum var başka topic açmadan buraya belirteyim
    2 gün önce kurdum ve oynuyordum çözünürlük ayarını sonuna kadar getirdim - 2048 x 1536 - ve oyundan çıktım
    Ertesi gün tekrar oyuna girmeye çalıştım fakat karşıma gelen hata OUT OF RANGE oldu. Oyunun sesleri geliyor ama görüntü alamıyorum çözünürlüğü desteklemediğini düşündüm sildim tekrar kurdum yine aynı hatayı verdi. Sanırım oyunu silince ayarlarını bir yere kaydediyor ve tekrar yüklediğimde ayarları aktif oluyor. Bu logları nasıl silebilirim? Oyuna girmeden ayarlarını değiştirebilir miyim?
  • Hocam mail attım.. Bu arada sorununuzla ilgili hiçbir fikrim yok. Kusura bakmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: g00ch

bendeki ilacı sana yollayabilirim istersen msnden (knox_gooch@hotmail.com eklemeden önce mail atarsan kabul ederim.)
    Bu arada benimde bir sorunum var başka topic açmadan buraya belirteyim
    2 gün önce kurdum ve oynuyordum çözünürlük ayarını sonuna kadar getirdim - 2048 x 1536 - ve oyundan çıktım
    Ertesi gün tekrar oyuna girmeye çalıştım fakat karşıma gelen hata OUT OF RANGE oldu. Oyunun sesleri geliyor ama görüntü alamıyorum çözünürlüğü desteklemediğini düşündüm sildim tekrar kurdum yine aynı hatayı verdi. Sanırım oyunu silince ayarlarını bir yere kaydediyor ve tekrar yüklediğimde ayarları aktif oluyor. Bu logları nasıl silebilirim? Oyuna girmeden ayarlarını değiştirebilir miyim?

Belgelerimin altında oluyor savelerin falan belki oradadır?

• ilaç falan konuşmak yasak değilmi arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama hocam biz burada bir sorunun olduğunu söylüyoruz. Arkadaşta ilaçta bir sorunun olabileceğini söylemiş. Yani sorunuma bir çözüm bulmaya çalışmış. Bir artniyet falan olduğunu sanmıyorum.
  • bndede save dosyaları kayboluyor.bi günde bayağ bi ilerledim.sonra oyunu kapatıp açınca tüm cariyerim bitmişti.yardım edebilecek varsa cok sevinirim
  • arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat grubun sesi cıkmıyor seyircilerin sesi oyun açıldığındaki sesler çıkıyor ama gruptan tık yok yardım edebilecek birisi varsa cok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiveguardian

arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat grubun sesi cıkmıyor seyircilerin sesi oyun açıldığındaki sesler çıkıyor ama gruptan tık yok yardım edebilecek birisi varsa cok sevinirim

settings te ses ayarlarına bir bak istersen; belki dalgınlıkla grubun seslerini falan kapatmışsındır.
  • iyi bakalım...
  • açılmamasının nedeni monitörünüzün @75hz olması onu @60hz e alırsanız oyun acılcaktır.. reforce refresh ile ilgili bi program var ise deaktif edin oyun açıklcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styraxus

quote:

arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat grubun sesi cıkmıyor seyircilerin sesi oyun açıldığındaki sesler çıkıyor ama gruptan tık yok yardım edebilecek birisi varsa cok sevinirim

settings te ses ayarlarına bir bak istersen; belki dalgınlıkla grubun seslerini falan kapatmışsındır.

sorun orda değil belki öyledir diye bakmıştım oyunu sildim bir daha bir daha yükledim başka bir yerden daha yükledim gene olmadı ben windows xp sp3 black edition kullanıyorum ondan olabilir mi
  • quote:

quote:

quote:

sorun orda değil belki öyledir diye bakmıştım oyunu sildim bir daha bir daha yükledim başka bir yerden daha yükledim gene olmadı ben windows xp sp3 black edition kullanıyorum ondan olabilir mi

sanmam; internette pek bir şey yok bir çakışma ile falan ilgili. oyunda sorun olmasın; ses dosyalarında falan?

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanmam; internette pek bir şey yok bir çakışma ile falan ilgili. oyunda sorun olmasın; ses dosyalarında falan?

sorunu çözdüm patch yükledim sorun düzeldi grubun sesi ile sorun yasayan arkadaşlar bunu deneyebilirler teşekkürler yardımlarınız için

• vallaha bayağıdır giremiyorum. Bi arkadaşımız 60 Hertz e düşür demiş onu gördüm bir bakayım. Oyunu silmiştim baştan yüklerim.. Saygılarla..
  • arkadaşlar benimde optionstan keybord control menüsüne girdiğimde oyun direk kapanıyor.Sebebini bilen varmı?düzeltiyorum quickplaydede hata veriyo.Oyuna hiç başlamadan atıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigito1992 -- 12 Temmuz 2009; 8:24:14 >
  • virüsten kaynaklanabilir , bende de aynı sorun vardı , hatta diğer exe lere de girmiyordu , formattan sonra düzeldi.
  • 2-3 kere simgeye çift tıklarsanız arka arkaya, oyun açılmayabiliyor. Ctrl+alt+del yap ordan işlemler sekmesine gel gh3'e işlemi sonlardır de... Belki olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.