Şimdi Ara

Guitar Hero III pc ye kendi şarkılarınızı atma(Türkçe kendi çevirim) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
44.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam, ya yazdıgınız gibi uyguladım, oyunu açtim, cheati girdim, sonra bonus songslarda sakı gözüküyor. Şarkıyı çalmaya çalışınca ise, 10 saniye içinde şarkı bitiyor, notalar gelmeden. Cıkıs ekranında ta completed %0 yazıyo, 0 of 0 notes gibi. Yani benım anladıgım sarkıda notalar bulunmuyor. Neden olabilir? 3-4 şarkıya uyguladım aynı hata geliyor hep. Guitar hero patch 1.1 kullandıgım için mi acaba, yada neden? (not: gh3 patch 1.3 kurunca oyun hiç çalışmıyor) Yardımcı olursanız sevinirim...
  • Ya bu yontemle aerosmith oyununa da sarkı atabilir miyiz acaba?
  • Paylaşım için teşekkürler fakat ben çalıştıramadım. Audacity programında export ederken bazı seçenekler var WAV, AIFF AND ONTHER UMCOMPRESSED FILES, MP3 FILES, OGG FILES, FLAC FILES, MP2 FILES VE EXTERNAL PROGRAM. Siz mp3 ogg ile falan çalışmaz yazmışsınız ama sadece mp3 files'ı seçtiğimde 128 kpbs çıkıyor. Hangi türü seçip ayarı nasıl yapacağım? Sanırım sorun burda da çalışmıyor çünkü editörden şarkıyı eklediğimde unhanded exception uyarısı alıyorum. editör istisna bi durum yakalıyor yani. Bu aşamayı geçmiş de sonradan çalıştıramamış arkadaşlar olsun, tamamen başarılı bir biçimde çalıştırmış arkadaşlar olsun bana kimse bu konuda yardım edemez mi?
  • arkadaşlar bu yaptıklarımız playstation 3 için olan oyun içinmi yoksa başka bir konsol içinmi onu anlamadım
  • Peki bu yöntem ile şarkı atınca orjinal şarkılarda oldugu gibi nota ya basınca gitar sesi geliyor mu? En son denedigimde notalara ister bas ister basma arka planda ki şarkı ve gitar sesi aynen çalmaya devam ediyordu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoost

tüm gerekli programlar bunlar hepsi bir arada kendim upladım

http://r a p i d s h a r e.com/files/141292881/Custom_Songs.rar

r

Chart2Mid.exe'de virüs buldu Nod 32

quote:

Time Module Object Name Threat Action User Information
    25.06.2009 13:53:14 AMON file C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Custom_Songs\Custom Songs\Chart2Mid.exe Win32/Jeefo.A virus quarantined - deleted Event occurred on a new file created by the application: C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe. The file was moved to quarantine. You may close this window.

• quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

quote:

tüm gerekli programlar bunlar hepsi bir arada kendim upladım

http://r a p i d s h a r e.com/files/141292881/Custom_Songs.rar

r

Chart2Mid.exe'de virüs buldu Nod 32

quote:

Time Module Object Name Threat Action User Information
    25.06.2009 13:53:14 AMON file C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Custom_Songs\Custom Songs\Chart2Mid.exe Win32/Jeefo.A virus quarantined - deleted Event occurred on a new file created by the application: C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe. The file was moved to quarantine. You may close this window.

2 ay önce bende denemiştim o dosyadaki(chart2mid.exe) virüs pc deki cogu exe ye bulasti bazılarını bozdu sonra kaspersky 2009 yukledim 30 gün deneme sürümünü neyseki o halletti 200 e yakın jeefo ve hidrag buldu.

• bir kişide cevap vermemiş sorulan sorulara...

arkadaşlar oyununuz lisanslı değilse yani internetten download edip oynuyosanız eklediğiniz şarkıların notaları gözükmeyecektir. sadece şarkılar çalacak sen oynayamayacaksın.

yani internetten downloadedip yok ben şarkı atamadım hata verdi filan diyenler uğraşmasınlar zaten...

oyun lisanslı değilse custom songs larda nota çıkmazzzzzzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sozcelykk

bir kişide cevap vermemiş sorulan sorulara...

arkadaşlar oyununuz lisanslı değilse yani internetten download edip oynuyosanız eklediğiniz şarkıların notaları gözükmeyecektir. sadece şarkılar çalacak sen oynayamayacaksın.

yani internetten downloadedip yok ben şarkı atamadım hata verdi filan diyenler uğraşmasınlar zaten...

oyun lisanslı değilse custom songs larda nota çıkmazzzzzzzzzz

Çok sallamışsın be arkadaşım.
    Ben netten indirdim GHIII 'ü.
    Verdiğim linkteki dosya ile paşa paşa custom song yüklüyorum.
    Notalar da geliyor.
  • bi de burdan deneyeyim o zaman. 3 kişiden aynı şeyi duyunca bize de inanmak düştü. sisteme reset atıp burdakini denicem. ona göre döneriz cevap olarak
  • quote:

bi de burdan deneyeyim o zaman. 3 kişiden aynı şeyi duyunca bize de inanmak düştü. sisteme reset atıp burdakini denicem. ona göre döneriz cevap olarak

http://www.youtube.com/watch?v=IS-25NiQwBw

burada anlattım.
    Ama verdiğim rapid linkinde arkadaşlar virüs var diyorlar.
    Ben hep kullandım ve PC 'im hala sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 27 Haziran 2009; 12:15:48 >
  • quote:

quote:

bi de burdan deneyeyim o zaman. 3 kişiden aynı şeyi duyunca bize de inanmak düştü. sisteme reset atıp burdakini denicem. ona göre döneriz cevap olarak

http://www.youtube.com/watch?v=IS-25NiQwBw

burada anlattım.
    Ama verdiğim rapid linkinde arkadaşlar virüs var diyorlar.
    Ben hep kullandım ve PC 'im hala sağlam.

eyvallah videoyu da indirdim. ben bundan öncekinde de aynı şeyleri yapmıştım şarkı geliyodu ama notalar gelmiyodu ve lisans sorunu demişlerdi sorun ne olabilir acaba.

• Notalar büyük bir ihtimal Expert moduna göre ayarlanmıştır yani sen custom song 'u easy veya medium da açtıysan müzik çalar ama nota gelmez.

Custom Song'u Expert 'te olmadı Hard'ta dene.
  • quote:

Notalar büyük bir ihtimal Expert moduna göre ayarlanmıştır yani sen custom song 'u easy veya medium da açtıysan müzik çalar ama nota gelmez.

Custom Song'u Expert 'te olmadı Hard'ta dene.

aynen dediğin gibi notalar experte göre ayarlanmış :S

ben mediumda oynamak istedim maalesefolmadı. expert de değiliz daha nası olcak bilmiyorum :)

eyvallah kardeş expert bceremem ben şimdilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeantonick

selam, ya yazdıgınız gibi uyguladım, oyunu açtim, cheati girdim, sonra bonus songslarda sakı gözüküyor. Şarkıyı çalmaya çalışınca ise, 10 saniye içinde şarkı bitiyor, notalar gelmeden. Cıkıs ekranında ta completed %0 yazıyo, 0 of 0 notes gibi. Yani benım anladıgım sarkıda notalar bulunmuyor. Neden olabilir? 3-4 şarkıya uyguladım aynı hata geliyor hep. Guitar hero patch 1.1 kullandıgım için mi acaba, yada neden? (not: gh3 patch 1.3 kurunca oyun hiç çalışmıyor) Yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar bu sorunun çözümü bulundumu acaba (= bende her şeyi yaptım ama şarkıyı seçiyorum açılıyor 5 saniye sonra bitiyor %0 notes yazıyor... ?
  • aynı şey xbox için mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeeHaw

aynı şey xbox için mümkün mü ?

Xbox'ı bilmiyorum ama internetten araştırın belki bulabilirsiniz
  • amma uğraştırıyomuş ama bilgilendirme için teşekkürler
  • Xbox 'a yapmak için epey uğraş gerek sanırım.
    Çok zor yani.
  • World Toura bu yöntemle şarkı atabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.