Şimdi Ara

Guitar hero; metallica bleeding me

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Youtube da metallicanın bleeding me sarkısını goruyorum. Guitar hero 2 custom yazıyor, farklı yerlerde hicbir acıklama goremedim. Simdi bu custom nasıl oluyor, yada kısaca sunu sorayım ben bu sarkıyı nasıl bulabilirim guitar hero icin..Bende guitar hero metallica var..

• PS2 GH oyunları üzerinde oynama yapılabiliyor.Böylece oyuna yeni şarkılar atabiliyorsunuz. GH2 custom dediği olay da odur. PS2de olur sadece.

PS2 için o şarkıyı içeren guitar hero versiyonunu bulup yazmanız lazım.Birsürü versiyon dolaşıyor nette.
  • hadi yaa cok uzuldum, baya istiodum bunu calmayı... Sırf guitar hero metallica almak icin tv,ps3 oyun ve set aldım..Bunun icinde ps 2 alamam borc batagındayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalkerer
    hadi yaa cok uzuldum, baya istiodum bunu calmayı... Sırf guitar hero metallica almak icin tv,ps3 oyun ve set aldım..Bunun icinde ps 2 alamam borc batagındayım :)

Bende 2 sene once gh icin tv ve ps3 almistim ;). Bu arada sirf ps2 değil xbox da da oluyor. Ps3 icin ps store dan ek sarki indirebilirsiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar hero live Xbox One
    7 yıl önce açıldı
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.