Youtube da metallicanın bleeding me sarkısını goruyorum. Guitar hero 2 custom yazıyor, farklı yerlerde hicbir acıklama goremedim. Simdi bu custom nasıl oluyor, yada kısaca sunu sorayım ben bu sarkıyı nasıl bulabilirim guitar hero icin..Bende guitar hero metallica var..
PS2 GH oyunları üzerinde oynama yapılabiliyor.Böylece oyuna yeni şarkılar atabiliyorsunuz. GH2 custom dediği olay da odur. PS2de olur sadece.
PS2 için o şarkıyı içeren guitar hero versiyonunu bulup yazmanız lazım.Birsürü versiyon dolaşıyor nette.
hadi yaa cok uzuldum, baya istiodum bunu calmayı... Sırf guitar hero metallica almak icin tv,ps3 oyun ve set aldım..Bunun icinde ps 2 alamam borc batagındayım :)
quote:
Orijinalden alıntı: daywalkerer hadi yaa cok uzuldum, baya istiodum bunu calmayı... Sırf guitar hero metallica almak icin tv,ps3 oyun ve set aldım..Bunun icinde ps 2 alamam borc batagındayım :)
Bende 2 sene once gh icin tv ve ps3 almistim ;). Bu arada sirf ps2 değil xbox da da oluyor. Ps3 icin ps store dan ek sarki indirebilirsiniz :)