Şimdi Ara

Guitar Hero Pc Gitarı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
57.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tasco Cowboy gitarı hakikaten güzelmiş. Orijinal gitardan daha iyi performans gösteriyor ve fiyatı daha ucuz. O zaman para biriktirmeye başlayalım :) Öğrenci adamız ne de olsa bi gitara 150 Tl veremeyiz.
  • benim oyun torrentten inme gitar çalışır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshooter -- 23 Mayıs 2011; 12:29:53 >
  • selam millet guitar hero yu pc ye indirebileceğim bi adres var mı bildiğiniz.
  • Ankaradan bu tasco cowboy gitarı bulabileceğim bir yer varmı yarın gidip almayı düşünüyorum guitar hero metallica ile birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

bu guitar hero nası bişeyy?

Gitar oyunu
  • en son Guitar Hero 3 oyununda çalışmıyordu bu gitar.ne oldu çözüldü mü o sorun? Haberi olan var mı?
  • Guitar hero 3 için ben pc de world tour aldım gh3 görmüyor malesef. Xpaddleri kurun .bütün tuşları algılıyor whammy dahil .Star powera artistik bir biçimde giremiyoruz ama tuşla açabiliyoruz makuldür .ss i koyuyorum imageshack kullanmadım gerçi umarım olmuştur.Şu konu hakkında adam gibi bi bilgiye ulaşamadım araştırdığım yerlere yazıyorum illaki yapan olmuşturda uğraştırmayalım. Şimdi ss deki gibi tuşları ayarladım renkli tuşlar button dan algılıyor zaten gitardaki sırasıyla dizdim .d pad ede strum u ayarladım aşağı yukarı olarak. triggers da whammy yi ayarladım çift tuş algılıyor aynı tuş yaparız sorun değil. star power tuşu da o start ların arasındaki tuş onuda buttons dan hallediyoruz. sonra klavye tuşlarına ayarladım. oyuna girince ayarladığım gibi sanki klavyede oynuyormuş gibi ayarladım.Aktarmış olduğumuz için gitarı ayarlamış tadında oldum sanırım. Çatır çatır oynamaya giriştim sonra.

http://imageshack.us/photo/my-images/847/adszgy.jpg/ link veriyorum resimli koyamadım.

• Bana GHWT gitarını GH 3 e nasıl ayarladığınızı anlatabilir misiniz?
  • merhaba arkadaşlar

şimdi biz pc için guitar hero world tour gitarı alırsak guitar hero 3te çalışmıyor diyorlar her yerde. ama benim sormak istediğim şu : world tourdan sonra çıkan oyunlarda da mı çalışmıyor direk bilgisayara bağlayınca? beniim kız arkadaşım alacak world tour bundle set ve ayarları yapamayacağı için bunu öğrenmem gerekiyor

mesajımı alınılayıp cevap verirseniz takip etmem daha kolay olur, teşekkürler şimdiden
  • Sadece bi kaç kez kullandım.Denedim gayet iyi çalışıyor.Wireless (2.4G) Pc,Ps2,Ps4 ve Wii uyumlu. Tüm guitar hero oyunlarında çalışıyor. Fiyatı 75 tl almak isteyen bana mail atabilir. hesap numarasına para yatırıldıktan sonra kargoya verilir. KARGO ALICIYA AİTTİR. guns-n-roses@rock.com

Guitar Hero Pc Gitarı

Guitar Hero Pc Gitarı

Guitar Hero Pc Gitarı

•  Guitar Hero Pc Gitarı

düşünen varsa gitar almak yazabilir teklifi ile
  • hitex kullanıcısına yanıt
    hocam bu pc için mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihqibrit11

hocam bu pc için mi
    Pc için gitarla uğraşmaya gerek yok klavyeyi gitar gibi tutup tuşlarında gitar gibi ayarlayıp oynayabilirsin çok zevkli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Hocam gitar olunca daha iyi oluyor ya. Klavyede o zevki alamıyorum. Kontorland in bir gitarını buldum ama bir tane bile iyi yorum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.