Şimdi Ara

Guitar Hero Pc Gitarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
57.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Guitar Hero oyunları için sadece bilgisayar için üretilmiş gitarlar olduğunu duydum. Doğru mudur ? Doğruysa fiyatı nedir ve nereden temin edebilirim ?

• Evet doğrudur. D&R da var. Linki;

www.dr.com.tr
    D&R - Kültür Sanat ve Eğlence Dünyası
    http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000288902

Ama Ps3'ün fln varsa ona oyunlu gitar al. Fiyatı 250-300 tl arasındadır. Ben Ps3 oyunlu World Tour gitarını Bimeksden 250'ye almıştım. 2-3 sene önce de D&R'dan Ps3 için oyunlu III (Legends Of Rock) gitarı almıştım. Ne günlerdi be. Neyse, hem PS3 de oynarsın hem Pc de. Pc gitarı PS3'e uyumlumu bilmiyorum ama sanmıyorum

Ps3'ün gitarı Pc ye nasıl oluyor dersen, imzamda yazıyor

Not: Oyunlu gitar derken guitar bundle.

Yani bence pc için almak gereksiz. Biliyorsun Ps3 gitarı Ps2 ye de uyumlu. Yani Ps3 gitarı alırsan Hem Ps3 hem Ps2 hem de Pc de oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 25 Ağustos 2009; 11:46:23 >

• ANKARALI GUITAR HERO SEVERLER YAŞADI

Guitar Hero Pc Gitarı

Bu ve benzeri birçok resmi bu facebook sayfasından görüntüleyebilirsiniz

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2356706&id=655284339Arkadaşlar Guitar Hero nun hakkını tam olarak nası verebiliriz diye düşündük ve sonunda elimizden geldiğince bir Guitar Hero Stüdyo hazırlamaya çalıştık. Şuan çok yeni olup çevre düzenini tamamlayamadık henüz (biraz şekilci bi insanımdır etrafı kalabalıklaştırmayı severim nedense eksik gelir hep bişeyler ). Ama sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Projeksiyonla 2.80m x 1.60m net görüntüye ulaşabildik ve bunun yanında tabiki 5+1 ses sistemi de kullandık.
    Odamızda Full Band Kit (Gitar + Bass gitar + Davul + Mikrofon) mevcut. Umarım beğenirsiniz.

Bu keyfi yaşamak isteyenleri Maltepe/Ankara daki Cafemize bekleriz.

MSN : gaziarena@gmail.com

Tel : 0506 864 47 80

Adres : GMK Bulvarı Yeni Alemdar Pasajı No:71/47 Maltepe/Ankara

İlk gelen müşterilerimizin videolarından bikaç tanesi (kayıt yaptığımız alet biraz kalitesiz ve ortam karanlık bi çekim oldu ama inşallah yeterli olur) :

Rock Band 2

http://www.facebook.com/video/video.php?v=115388824339&ref=mf

Guitar Hero : Metallica

http://www.facebook.com/video/?id=655284339#/video/video.php?v=115483914339

KONU :http://forum.donanimhaber.com/m_33724475/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: gaziarena

ANKARALI GUITAR HERO SEVERLER YAŞADI

Guitar Hero Pc Gitarı

Bu ve benzeri birçok resmi bu facebook sayfasından görüntüleyebilirsiniz

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2356706&id=655284339Arkadaşlar Guitar Hero nun hakkını tam olarak nası verebiliriz diye düşündük ve sonunda elimizden geldiğince bir Guitar Hero Stüdyo hazırlamaya çalıştık. Şuan çok yeni olup çevre düzenini tamamlayamadık henüz (biraz şekilci bi insanımdır etrafı kalabalıklaştırmayı severim nedense eksik gelir hep bişeyler ). Ama sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Projeksiyonla 2.80m x 1.60m net görüntüye ulaşabildik ve bunun yanında tabiki 5+1 ses sistemi de kullandık.
    Odamızda Full Band Kit (Gitar + Bass gitar + Davul + Mikrofon) mevcut. Umarım beğenirsiniz.

Bu keyfi yaşamak isteyenleri Maltepe/Ankara daki Cafemize bekleriz.

MSN : gaziarena@gmail.com

Tel : 0506 864 47 80

Adres : GMK Bulvarı Yeni Alemdar Pasajı No:71/47 Maltepe/Ankara

İlk gelen müşterilerimizin videolarından bikaç tanesi (kayıt yaptığımız alet biraz kalitesiz ve ortam karanlık bi çekim oldu ama inşallah yeterli olur) :

Rock Band 2

http://www.facebook.com/video/video.php?v=115388824339&ref=mf

Guitar Hero : Metallica

http://www.facebook.com/video/?id=655284339#/video/video.php?v=115483914339

KONU :http://forum.donanimhaber.com/m_33724475/tm.htm
    Arkadaslar ben usb gitar satıyorum. Fiyatı 60 liradır.
    Gitar sıfırdır ve kutusunda verilir.
    İlgilenenler emre.macit@hotmail.com eklesinler.
    Lütfen sadece ciddi olanlar eklesin.

Alışveriş istanbul ve sakaryada elden yapılabilir.
    Diğer şehirlere ücretten sonra kargoyla gönderilir.

KABLOSUZ USB GUİTAR HERO GİTARI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emremct -- 8 Ekim 2010; 2:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emremct

Alıntıları Göster
    media markta satılıyordu enson

• quote:

Orijinalden alıntı: frostbitemdr

media markta satılıyordu enson

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende Ps3 kolu var.Sadece usb reciever ı var kablosuz.Ps2 nin usb sine taktıgımda görmüyor.Ne yapmam lazım aparat gerekiyorsa nereden edinebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremct

Alıntıları Göster
    hocam ben almak istiyorum msnden de ekledim lütfen görüşelm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_13

hocam ben almak istiyorum msnden de ekledim lütfen görüşelm

Alıntıları Göster
    Hocam gerek yok Ps3 gitari pcde World tour ve sonraki oyunlarda direk çalışıyor.GH3 de de ufak bir programla gitarı oyuna uyarlayabiliyorsunuz.Bir gün ps2 veya ps3 alırsan yeni gitar almak zorunda kalma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Hocam gerek yok Ps3 gitari pcde World tour ve sonraki oyunlarda direk çalışıyor.GH3 de de ufak bir programla gitarı oyuna uyarlayabiliyorsunuz.Bir gün ps2 veya ps3 alırsan yeni gitar almak zorunda kalma

Alıntıları Göster
    hocam peki bu programn adını bana söyler msn ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_13

hocam peki bu programn adını bana söyler msn ???

Alıntıları Göster
    emremct ekledim msn de kabul et ciddi bi alıcıyım nurettinunal_11@hotmail.com bi bakarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapis

emremct ekledim msn de kabul et ciddi bi alıcıyım nurettinunal_11@hotmail.com bi bakarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    Eğer 60-70 e birşey varsa bende almayı düşünüyorum beyler gerçeğini çalamıyoruz bari Simulasyon çalalım :D feci sarıyor ama haa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

Eğer 60-70 e birşey varsa bende almayı düşünüyorum beyler gerçeğini çalamıyoruz bari Simulasyon çalalım :D feci sarıyor ama haa :D

Alıntıları Göster
    varmı acaba pc için uyumlu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Alıntıları Göster
    bu guitar hero nası bişeyy?
  • quote:

üstte de yazdım ps3 için olan gitarları pc ile kullanabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

üstte de yazdım ps3 için olan gitarları pc ile kullanabiliyorsunuz

Alıntıları Göster

PC / PS2 / PS3 / Wii BATERİ SETİ

PC / PS2 / PS2 Gitar seti için iletişime geçiniz:

eglencedunyasi_org@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: fifietto

PC / PS2 / PS3 / Wii BATERİ SETİ

PC / PS2 / PS2 Gitar seti için iletişime geçiniz:

eglencedunyasi_org@hotmail.com

Alıntıları Göster
    world tour harici var mı pc ye yuklenebilen oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

Alıntıları Göster
    quote:

Guitar Hero III var ama acaba hangisi güzel world tour mu 3 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

quote:

Guitar Hero III var ama acaba hangisi güzel world tour mu 3 mü ?

Alıntıları Göster
    Bu konuyu başka safyadada paylaştım aynen kopyala yapıştır yapıyorum.

Bilen bilir kafemde uzun zamandır orjinal gitarlarla gitar hero oynatıyorum, bir ara farklı markalar aldım denedim ama memnun kalmadım. orjinal gitarların strum barları hem çok gürültülü hemde çabuk bozuluyor, kendimde uğraşamıyorum iki de bir istanbula servise gönderiyorum. Düşündümki orjinal bile olsa sorunlu olan her cihazın piyasada daha iyisi vardır, 1 hafta internetten araştırdım karar verdim, cuma günü sanalpazar'dan tasco cowboy gitar sipariş ettim, cumartesi günü gitarlar geldi ve profesyonel olarak hard ve expert seviyelerde test edildi, şimdi size daha önce kafemde kullandırttığım diğer gitarlarla arasındaki gerçek farkları kendimce anlatıcam.

1) Atlatma yapmıyor
    2) Daha gürültüsüz
    3) Tuşların kullanımı daha yumuşak ve daha rahat
    4) Star Power hazırken gitarı dik konuma getirince otomatik star power yapıyor (easy star power özelliği)
    5) Orjinal gitara bile Video Lag senkronizasyonu yapmam gerekirken, bu gitarda Video lag yapmama gerek kalmadı çünki Video / Audio lag sıfır, yani gecikme kesinlikle yok, tam senkron
    6) Elimdeki bütün Guitar Hero oyunlarında denedim, oyun seçmiyor, bütün oyunlarda sorunsuzca çalıştı
    7) Bahsedildiği gibi Gitarın malzeme kalitesi gerçekten çok iyi, görünümüde çok cool
    8) 7 farklı skin sticker seçeneği var, mesela bendekiler Slayer,Metallica ve Tribal

Şimdilik sayabileceğim bunlar, başka bir şey fark edersem yine buradan paylaşırım. Benim gibi 1 hafta araştımak isteyenler bu mesajımı referans alabilirler, Guitar hero oyunundan gerçekten haz almak isteyenler bu gitarı denemeliler. Hem uygun fiyata hemde kaliteli bir gitarla tanıştık. herkeze saygılar.

Guitar Hero Pc Gitarı
     Guitar Hero Pc Gitarı
     Guitar Hero Pc Gitarı

• pc de guitar hero world tour la denediniz mi?

quote:

Orijinalden alıntı: zeonxps3cafe

Bilen bilir kafemde uzun zamandır orjinal gitarlarla gitar hero oynatıyorum, bir ara farklı markalar aldım denedim ama memnun kalmadım. orjinal gitarların strum barları hem çok gürültülü hemde çabuk bozuluyor, kendimde uğraşamıyorum iki de bir istanbula servise gönderiyorum. Düşündümki orjinal bile olsa sorunlu olan her cihazın piyasada daha iyisi vardır, 1 hafta internetten araştırdım karar verdim, cuma günü sanalpazar'dan tasco cowboy gitar sipariş ettim, cumartesi günü gitarlar geldi ve profesyonel olarak hard ve expert seviyelerde test edildi, şimdi size daha önce kafemde kullandırttığım diğer gitarlarla arasındaki gerçek farkları kendimce anlatıcam.

1) Atlatma yapmıyor
    2) Daha gürültüsüz
    4) Star Power hazırken gitarı dik konuma getirince otomatik star power yapıyor (easy star power özelliği)
    5) Orjinal gitara bile Video Lag senkronizasyonu yapmam gerekirken, bu gitarda Video lag yapmama gerek kalmadı çünki Video / Audio lag sıfır, yani gecikme kesinlikle yok, tam senkron
    6) Elimdeki bütün Guitar Hero oyunlarında denedim, oyun seçmiyor, bütün oyunlarda sorunsuzca çalıştı
    7) Bahsedildiği gibi Gitarın malzeme kalitesi gerçekten çok iyi, görünümüde çok cool
    8) 7 farklı skin sticker seçeneği var, mesela bendekiler Slayer,Metallica ve Tribal

Şimdilik sayabileceğim bunlar, başka bir şey fark edersem yine buradan paylaşırım. Benim gibi 1 hafta araştımak isteyenler bu mesajımı referans alabilirler, Guitar hero oyunundan gerçekten haz almak isteyenler bu gitarı denemeliler. Hem uygun fiyata hemde kaliteli bir gitarla tanıştık. herkeze saygılar.

Guitar Hero Pc Gitarı
     Guitar Hero Pc Gitarı
     Guitar Hero Pc Gitarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

pc de guitar hero world tour la denediniz mi?

quote:

Orijinalden alıntı: zeonxps3cafe

1) Atlatma yapmıyor
    2) Daha gürültüsüz

Guitar Hero Pc Gitarı
     Guitar Hero Pc Gitarı
     Guitar Hero Pc Gitarı

Hocam ben gitarları PS3'de kullanıyorum ama bir arkadaşıma önermiştim oda aldı ve evinde bilgisayarında kullanıyor Guitar hero 3 ve Guitar hero world tour oynuyormuş, gayette memnunmuş. satıcıya eglencedunyasi_org@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeonxps3cafe -- 1 Nisan 2011; 2:05:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.