Şimdi Ara

Guitar Hero [PS4] Ana Konu 20 Ekim 2015 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
10
Favori
19.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'da oyun + gitar 39 dolara inmiş ama adrese türkiye yazınca estimated shipping'e 43 dolar yazıyor. Toplam fiyat ise 82 dolara denk geliyor. Bu kadar yüksek bir kargo ücreti nasıl oluyor anlam veremedim doğrusu. Amazon'dan alan arkadaşlar en kısa zamanda yardım edebilirse sevinirim.
  • Kardeşimden ps4 var, bateri ve gitar ile birlikte, gitarda sıkıntı yok ama bateri artık bağlanıyor, nerde sıkıntı olabilir, pili falan değiştirdik durum değişmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Kardeşimden ps4 var, bateri ve gitar ile birlikte, gitarda sıkıntı yok ama bateri artık bağlanıyor, nerde sıkıntı olabilir, pili falan değiştirdik durum değişmiyor.

Guitar hero live oyununda bateri modu yok malesef.
  • Oyun farklıymis kardesimdeki, rb4 muş. Bağlantıyı yaptık farklı bir işlem yapmadan, neden başta olmadı bilmiyorum. Yinede teşekkürler.

• Server hatasının bir çözümü var mı beyler modem değiştirmek dışında?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Server hatasının bir çözümü var mı beyler modem değiştirmek dışında?

Güncellemeden sonra giriş yapamayan modemimle giriş yapabiliyorum artık. Airties 5650
  • Merhabalar, xbox one için sadece gitar aldım. Şimdi oyunu arıyorum ama bulamadım. Yardımcı olur musunuz

• Yardim edin p4 guitar hero live satin aldim ancak sadece gitarli fiyatiymis o oyunu vermediler. Oyunuda ne digital satiyorlar nede tek bulabiliyorum ne yapmam lazim

• Hangi ülkenin psn sini yüklersem digital olarak alabilirim

• okanka18 O kullanıcısına yanıt
    Dijital olarak satışı yok diye biliyorum. Kutulu olarak almalısınız .

• Tesekkur ederim gitti gidiyor da buldum sagol 385 liraya geldi fiyat yine ucuz degil ama normal

• Merhaba 2 li gitar paketinden aldim daha gelmedi ama yorumlarda 2. Gitar baglanamiyor seklinde sorun yasayan cok olmus varmi boyle birsey?

• Arkadaşlar. Guitar hero live'ı almanya amazondan alsam oyun dilinde ingilizce oluyor mu yada almanca mı oluyor tek seçenek? Bilen arkadaş var mı? Bide guitar hero live ios edition gitarı ps4 sürümüne uyumlu mu mu?
    Kısa bi araştırma sonucu ps4 gitarı ile ios sürümü gitarı aynı olmadığını öğrendim.
    Edit: Amazon almanyadan guitar hero supreme party edition (2 gitarlı ps4 sürümü) kargo dahil 116 liraya almış bulunmaktayım.İndirim varken kaçırmayın alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 21 Aralık 2016; 20:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanka18

Tesekkur ederim gitti gidiyor da buldum sagol 385 liraya geldi fiyat yine ucuz degil ama normal

385 lira cok pahali hocam 2 gitar 1 oyun 120 liraya geliyor amazonda bende kaptim

• Mikrofon kullananlara bir sey sorucam. Eski guitar hero mikrofonu bu oyun ile uyumlu mu arkadslar? Android desteklemiyormus telefon mikrofon uygulamasi
  • bugün sipariş geçen 3 4 arkadaş olduk amazondan artık canlanır konu :) Zamanında xbx 360 jtaglı makinama rock band seti almış ve efsane şarkıları bi siteden indirip oyuna eklemiştim ama adam akıllı oynayamadan çaldırdım cihazı. Neyse ilk sorum şu gh live tv nedir arkadaşlar? Single dışında online olarak çalınabilecek şarkılar mı?
  • Bende daha cozemedim. Gelsin bakalim bi sanirim video klipler ile beraber caliyoruz. Online oynanabilicekse ekleyelim buradaki herkesi :)

• Amazon almanyadan guitar hero supreme party edition (2 gitarlı sürümü) kargo dahil 116 liraya almış bulunmaktayım.İndirim varken kaçırmayın alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 21 Aralık 2016; 20:47:48 >
  • Bu Guitar hero live eski oyunlardan farkı diyolar doğrumudur?
  • Amazon.de üzerinden 30 euroya geldi 2 gitarlı versiyonu. Ne zamandır aklımdaydı kaçırmayayım dedim bu fiyata. Arkadaşın dediği gibi almak isteyen varsa kaçırmasın.

Elinde oyun olanlara bişey soracağım. Gitar üzerinde kulaklık girişi var mı, DS4 üzerinde olduğu gibi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.