Şimdi Ara

Guitar Hero [PS4] Ana Konu 20 Ekim 2015 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
10
Favori
19.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yilbasi indiriminde ilk siparis verenlerdenim ama bi adres degisikligi yaptim hala yola cikmadi :@
  • Zuckuss kullanıcısına yanıt
    Çarşamba sipariş verdim perşembe kargoya verildi cuma İstanbul'a geldi. Haftaiçi elime ulaşır inşallah, kargo seçeneği normaldi toplamda 32 Euro'ya geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Çarşamba sipariş verdim perşembe kargoya verildi cuma İstanbul'a geldi. Haftaiçi elime ulaşır inşallah, kargo seçeneği normaldi toplamda 32 Euro'ya geldi.

Gecen bir arkadasa 2. Gun geldi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

quote:

Haftasonuna denk gelmese 3 güne falan gelecekti heralde bana da
  • quote:

quote:

quote:

Kargo hazirlaniyordan gonderiliyor durumuna gecti kac saatte cikar ki acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belki de çıkmıştır yola hocam bi kaç saat bekleyin güncellenir sayfa, bu arada hangi sürümü aldınız ben supreme parti edition aldım 32ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 25 Aralık 2016; 2:04:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boras06

bugün sipariş geçen 3 4 arkadaş olduk amazondan artık canlanır konu :) Zamanında xbx 360 jtaglı makinama rock band seti almış ve efsane şarkıları bi siteden indirip oyuna eklemiştim ama adam akıllı oynayamadan çaldırdım cihazı. Neyse ilk sorum şu gh live tv nedir arkadaşlar? Single dışında online olarak çalınabilecek şarkılar mı?

Hocam cihazı çaldırdım derken merak ettim nasıl oldu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belki de çıkmıştır yola hocam bi kaç saat bekleyin güncellenir sayfa, bu arada hangi sürümü aldınız ben supreme parti edition aldım 32ye

Aynen onu aldim 32 euroya birkac kisiye de aldirdim :D

• PlayforFun kullanıcısına yanıt
    taşınma arefesinde hırsız girdi eve kutulu laptop xbox asus 24 monitor foto makinası gitti.
  • Kargosunda degisiklik olan var mi ? 20 s1 inden beri ayni. Tatile girdiler eyvallah ta cokta zamaninda gelecekmis gibi durmuyor kargo

• Benimki geldi. Bayağı hızlıca geldi.gecen hafta sipariş etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 27 Aralık 2016; 20:00:17 >
  • merhaba supreme party edition ile normal tek gitarlı oyun arasında tek fark gitar sayısı mı?
  • e.caglar E kullanıcısına yanıt
    Ve 20€ Guitar Hero Live parası geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünü amazondan alanlar içinden çıkan 20€ luk guitar hero parasını Tr psn de kullanabiliyor muyuz ?
  • Vatandan 299 a oyunla birlite tek gitar paketi aldım ben de bakalım
  • dnz_ksk kullanıcısına yanıt
    Pahalı be hocam. İmkanınız varsa iade edin, Amazon kampanyası duruyorsa oradan ya da farklı sitelerde o fiyata çift gitarlı satan versiyonlarına yönelin derim.
  • amazonda çift gitarlı 41 euroya satılıyor zaman zaman, takip etmekte fayda var
  • arkadaşlar airties 5760 kullanıyorum online kısmına giremiyorum hata veriyor devamlı serverlara erişilemiyor diye. nasıl çözebiliriz? kablosuz bağlanıyorum elle ip verdim google dns kullandım. cep tel üzerinden sorunsuz bağlanıyor ama evdeki wifi üzerinden girmiyor hiçbir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 2 Ocak 2017; 12:24:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

arkadaşlar airties 5760 kullanıyorum online kısmına giremiyorum hata veriyor devamlı serverlara erişilemiyor diye. nasıl çözebiliriz? kablosuz bağlanıyorum elle ip verdim google dns kullandım. cep tel üzerinden sorunsuz bağlanıyor ama evdeki wifi üzerinden girmiyor hiçbir şekilde

Modemlerle ilgili sikinti oldugunu okumustum imkan var ise degistirin modemi

• Sorunu çözdüm arkadaşlar isteyen varsa ps4 ün modem ayarlarının fotosunu atabilirim şuan mobilde olduğumdan atamıyorum karıştıra karıştıra rasgele halloldu desem yeridir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.