Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7300gs 256mb oyunu açar mı kasmadan en kötü 640x320 low ayarlarda hızlı cevap verin indirmeye başlıcam da şimdi
  • leco attığım PM'i cevapladı ve verdiği cevap bu arkadaşlar.. en yakın zamanda 1 adet gitar alıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: leco

Evet PC de çalışıyor. Yanlız legends of rock ta xpadder yardımıyla çalışıyor. World tour da direk görecektir gitarı. İndirince deneyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Marvel_

7300gs 256mb oyunu açar mı kasmadan en kötü 640x320 low ayarlarda hızlı cevap verin indirmeye başlıcam da şimdi

Düşük ayarlarda oynayabilirsin sanırım. Oynayan arkadaşlar optimizasyondan bahsetsin anlaşılır.
  • Ulan şimdi gördüm çekiyorum hemen bende cıktı diye yazacaktım
  • 2. El gitarını satan yokmu yahu.. Guitar Hero pc oyunlarıyla uyumlu olmalı.. Satan varsa pm atsın lütfen...
  • Oynamamış arkadaşlar için söylüyorum, dayanamadım. Ps3 cafede oynadım. Oyun çok güzel.
  • TL'ye de düşmüş.Bu oyunda GH 3 gibi kasmaz umarım
  • Oyunu sonunda kurabildim,rardan çıkarması ve oyunu kurması 2-3 saat aldı benim eski külüstürde.Oyuna gelince,ps3 davulunu hemen algıladı ama pek deneme fırsatım olmadı çünkü o kadar kasıyor ki oynamak imkansız.Umarım diğer pc'nin anakart tamiri bir an önce biter de en kısa sürede oynayabilirim.
  • Bende indirdim şimdi bi 15dk a girerim oyuna.Benim kitarım klavyem . Birde solist i normal mikrofondan yapabiliyormuyuz ?
    Bakalım klavyeyle gitar nasıl olacak

Edit: Torrent sitelerinde neden az seeder ve leecher var. Ben ilk sayfaya çıkar diye düşünüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 16 Temmuz 2009; 9:36:17 >
  • Klavye için tuş degiştirme menüsü mü yok bana mı öyle geldi
    Standart olan V C X Z Shift tuşarını degiştiremiyom bir türlü...
  • eet tusları bn de degistiremedm bilen birsi yardmcı olabilir mi?
  • Bende tuş değişmiyor diye yazcaktım eğer değişmiyorsa oynanmaz böyle
  • Konsoldan oyunu geçirirken menüyü mü unuttular ne şaka gibi.. sinir oldum
  • Edit: Olmadı benzer programlarla olur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 16 Temmuz 2009; 10:29:26 >
  • Çözümü buldum alıntı degildir
    C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\Aspyr\Guitar Hero World Tour
    yolunu izleyin orada ki AspyrConfig.xml dosyasini düzenle diyerek acin
    Keyboard_Guitar satırında rakamlar ve tuşarı göreceksiniz her tuşun sagında ki rakam klavyede ki bir tuşu simgeliyor
    hangi tuşun hangi rakam oldugunu bulmak için diger guitar hero lar da ki AspyrConfig.xml dosyasindan kopya cekebilirsiniz
    bende işe yarıyan bir kaç rakam vereyim
    <s id="Keyboard_Guitar">GREEN 201 RED 202 YELLOW 203 BLUE 204 ORANGE 205
    yani yeşil 1 kırmızı 2 sarı 3 mavi 4 turuncu 5 numaralı tuş oalrak ayarladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin

Çözümü buldum alıntı degildir
    C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\Aspyr\Guitar Hero World Tour
    yolunu izleyin orada ki AspyrConfig.xml dosyasini düzenle diyerek acin
    Keyboard_Guitar satırında rakamlar ve tuşarı göreceksiniz her tuşun sagında ki rakam klavyede ki bir tuşu simgeliyor
    hangi tuşun hangi rakam oldugunu bulmak için diger guitar hero lar da ki AspyrConfig.xml dosyasindan kopya cekebilirsiniz
    bende işe yarıyan bir kaç rakam vereyim
    <s id="Keyboard_Guitar">GREEN 201 RED 202 YELLOW 203 BLUE 204 ORANGE 205
    yani yeşil 1 kırmızı 2 sarı 3 mavi 4 turuncu 5 numaralı tuş oalrak ayarladım.

Bende application data'dan sonra aspyr yok . Cyi aradım "AspyrConfig" bu kelimeyi girip bulamadı

• **** olan yer pc kullanıcı adın olacak ve gizli dosyaları göster secenegin aktif olsun
  • Açtım gizli klasorleri girdim yine yok aspyr
    Buda SS:

• önce local setting sonra Application Data yola dikkatli bak

C:\Documents and Settings\kullanıcı adiniz\Local Settings\Application Data\Aspyr\Guitar Hero World Tour
  • Oyunda gamepad desteği varmı arkadaşlar. Deneyen oldumu? Ben anca akşama deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.