Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: leco

Evet oyun gayet güzel olmuş. Klavye ile davul çalmakta ayrı bir tecrübe. Birde PS3 gitarını direk görüyor oyun, hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmıyor. Oyunun gamepad desteği yok sanırım. Chillstream taktım mikrofon olarak gördü.

klavyeyele davul çalınıyosa iyi bare, mutfaktan kaşıkları alıyım, tuşlara vurup oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

quote:

Evet oyun gayet güzel olmuş. Klavye ile davul çalmakta ayrı bir tecrübe. Birde PS3 gitarını direk görüyor oyun, hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmıyor. Oyunun gamepad desteği yok sanırım. Chillstream taktım mikrofon olarak gördü.

klavyeyele davul çalınıyosa iyi bare, mutfaktan kaşıkları alıyım, tuşlara vurup oynarım

Oyunu indirmedim, en yakın zamanda indirceğim umarım LOR gitarını destekler.(PC)

• usb mikrofon görüyor sadece galiba normal girişli olanı gösteremedim oyuna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: swix

usb mikrofon görüyor sadece galiba normal girişli olanı gösteremedim oyuna.

oyunu kurmadığım için tam bişe diyemiyorum ama, oyunda line in aygıtını seçme yoksa mikrofon görmez malesef. usb mikrofon da ben göreceğini zannetmiyorum...

@leco

senin ps3 gitarı kablosuz değil mi?
    bilgisayara, gitarı ayrı bir kabloyla mı usb den bağlıyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaleo -- 17 Temmuz 2009; 3:16:43 >
  • Arkadaşlar oyunu 64 bit XP veya Vistada oynayan var mı?Readme'ye göz attım ve 64 biti desteklemediği yazıyor...
  • quote:

@leco

Evet kablosuz wireless li. USB girişe ufak bir aparat takılıyor sadece.
  • ps3 için olan guitar hero 3 legend of rock gitarıda sorunsuz çalışıyor. ilk baştan görmedi napsak netsek diye bakınırken ps tuşuna basınca çalışmaya başladı
  • Beyler oyunu henüz indirmedim ama biz cafede arkadaşla gitarla ps3 oynadık. Bizde mikrofon ve bateri olmadığı için o bölümler kitliydi. İnşallah bilgisayarda öyle olmaz.
  • @leco

Hocam klavye ile davul nasıl oluyor Hadi iki elin parmaklarını kullanırız bagetlere ama kickler için ayağa bir tuş koymak lazım
  • Valla konsolda oynadım deliler gibi ama eğer port edilmemişse bu oyun Xbox'dan kesinlikle PC'de de oynarım.

Sonuçta gitarımda var, mikrofonumda, baterimde ulan

Download'a başladım bende şimdi yaklaşık 2 saat sonra iner ama yarın denicez artık.

Bu arada yarışma yapalım birde herkez çaldığı parçanın resmini koysun onu geçmeye çalışalım falan
  • quote:

quote:

@leco

Evet kablosuz wireless li. USB girişe ufak bir aparat takılıyor sadece.

Fiyatı nedir aparatın ?
  • @OnLiNe MaNaGeR

Gitar ile birlikte geliyor. Ayrıca almıyorsun.

@Max_Kolesne

Davulun kontrolleri klavye de bu şekilde.

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

@ScRyedd

Oyun port büyük ihtimalle. Ufak tefek grafiksel hatalar dışında gayet başarılı olmuş. Oynanışta hiçbir sorun yok.
  • Port olmasını istemememin sebebi şuan kurulu olan sistemimde Crysis'ı oynadım sorunsuz ama GH3 port olduğu için sistemim kaldırmadı. Eğer bundada aynısı olucak ise yazık olur o sebepten demiştim.

Neyse bakalım 1 saat kadar birşey kaldı. Bittikten sonra anlarız artık.
  • bende yükledim fakat ilk başta şarkıyla görüntü güzel giderken gittikçe şarkı önden gelmeye başlıyo calbrate gibi bişey var birazcık uğraştım ama şarkı ilerledikçe senkronizasyon bozuluyo yardımcı olabilicek biri varmı gh3 de böle bi sorunum yoktu??
  • evet o olay bana da bi kere oldu calibrate yap diyor zaten rtim kaçınca. yaptım bir daha olmadı.
  • yapıyorm ama olmuyo gene kaçıyo anlamadım gitti
  • arkadaşlar çok zorluk çekiyorum oynarken
    1)GH III ile beyaz nota basma kuralı farklı mesela bunda beyaz nota gelir gelmez direk basmak gerekiyor GH III'de farklı
    2)Star Power ve Wam (La neyse) tuşunu ayarlayamadım

Benim istediğim Star Power "J" tuşu olsun Wam... ise "L"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 17 Temmuz 2009; 14:39:24 >
  • tek kelimeyle muhteşem.Kendi şarkını yapabiliyosun ya var mı böyle bişey
  • 'AspyrConfig.xml' Bu dosyayı vistada nerde bulabilirim ?
  • arkadaşlar oyunu şu an oynuyorumda oyunda seyirci yok ?Nereden açabiliriz seyircileri.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.