Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

arkadaşlar oyunu şu an oynuyorumda oyunda seyirci yok ?Nereden açabiliriz seyircileri.

Options dan grafiklere gir oradaki fizikleri aktif yap. "Tik" işareti çıksın yanında.
  • @OnLiNe MaNaGeR

evet beyaz notalarda xbox da oynarken ben de zorlanmıştım baya ama sonradan alışıyosun, gerçekçilik de katıyo oyuna.

tuşlara gh3 ten falan bakıp arkadaşların dediği gibi yapabilirsin. kurulu değilse söyle bana bakarım ben....

@BlackPaw®

C:\Users\xxxxxxx\AppData\Local\Aspyr\Guitar Hero World Tour

xxxxxxx= win kulanıcı adın

bu arada gh3te klavyeyi gitara dönüştürdükten sonra şimdide drum a dönüştürme gibi bi fikrim var:D, bitti gibi nerdeyse. üşenmezsem resimleri eklerim
  • arkadaşlar şu senkron kaymasına bi çözüm bulan varmı? windows 7 kullanıyorm acaba ondan mı öyle oluyo calibrate yapıyorm ama şarkı gittikçe daha önden gelmeye başlıyo öyleki şarkı bitiyo ben hala tuşlara basıyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

arkadaşlar oyunu şu an oynuyorumda oyunda seyirci yok ?Nereden açabiliriz seyircileri.

Options dan grafiklere gir oradaki fizikleri aktif yap. "Tik" işareti çıksın yanında.

crowdu seçince oldu.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

@OnLiNe MaNaGeR

evet beyaz notalarda xbox da oynarken ben de zorlanmıştım baya ama sonradan alışıyosun, gerçekçilik de katıyo oyuna.

tuşlara gh3 ten falan bakıp arkadaşların dediği gibi yapabilirsin. kurulu değilse söyle bana bakarım ben....

@BlackPaw®

C:\Users\xxxxxxx\AppData\Local\Aspyr\Guitar Hero World Tour

xxxxxxx= win kulanıcı adın

bu arada gh3te klavyeyi gitara dönüştürdükten sonra şimdide drum a dönüştürme gibi bi fikrim var:D, bitti gibi nerdeyse. üşenmezsem resimleri eklerim

yaptım pena tuşunu ve fret tuşlarını ancak star power falan olmadı moralim 0 oldu
    Oyun inanılmaz zevkli ancak beyaz nota kuralının değişmesi baltalıyor işi bence aşırı zor. Ben artık her notaya pena vurmak zorunda kalıyorum.
    Eski GH kuralında olsa hepsini %100 yaparım Hard'da ama...

• Aerosmith daha iyiydi bence
  • Metallica en iyisi.
  • battledeki olayı anlatabilecek var mı ?Sarı saçlı adamı geçemedim bir türlü.
  • ya şu lanet şey kafayı yedircek bana oynayamıyorm:@ calibre ediyorm gene olmuyo win 7 den mi acaba lütfen yardım edin
  • Beyler oyun inanılmaz kötü port edilmiş PC yine yaptı yapacağını %100 çaldığım parçayı oyunun ayarlarını en düşüğe almama rağmen takılması sebebiyle %98 çalabildim.

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

arkadaşlar çok zorluk çekiyorum oynarken
    1)GH III ile beyaz nota basma kuralı farklı mesela bunda beyaz nota gelir gelmez direk basmak gerekiyor GH III'de farklı
    2)Star Power ve Wam (La neyse) tuşunu ayarlayamadım

Benim istediğim Star Power "J" tuşu olsun Wam... ise "L"

Evet sinir oldum o ilk olaya. GH III'te cliffs of dover'ı %100 çalıyorum. Ama bu oyunda en kolay şarkıda bile yanlış yapabiliyorum.
  • ScRyedd
    O ekran kartının milyonlarca yıl geçmişi var. Hatta fosillerini de bulmak mümkün
    Bi zahmet kassın o kartta
    Edit:Kasıyor ayağına yemeeee bizi

Star Power kullanmadan saf ve temiz FC

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 17 Temmuz 2009; 18:52:19 >
  • ya arkadaşlar klavye tuşlarını nerden istedigim gibi ayarlıyacam optionsa yok ayarlancak yer ?cok ters geldi tuşlar
  • Fosil bulunan dediğin kartla Crysis 1-2 oynayıp bitirdim oyun port işte neyini kasıyorsunuz ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Fosil bulunan dediğin kartla Crysis 1-2 oynayıp bitirdim oyun port işte neyini kasıyorsunuz ki ?

O zaman Xbox'ta oyna Allah Allah
  • % 25 'lerde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapper

ya arkadaşlar klavye tuşlarını nerden istedigim gibi ayarlıyacam optionsa yok ayarlancak yer ?cok ters geldi tuşlar

Bir önceki sayfaya göz atmanızı öneririm.
  • arkadaşlar nerden davul çalınıyo bulamadım ya
  • Önceki oyunlarda bir tuşa basıyorduk eleman şahlanıyordu elektirikler filan çıkıyordu.Burda nasıl yapıyoruz onu?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.