Şimdi Ara

Guiza'dan Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Sözleşmesi bitince uzatmayıp giden biri nasıl kovulmuş deniyor merak ediyorum. Kovulmak kelimesinin anlamını madem bilmiyorsunuz bari elinize sözlük alıp okuyun ve anlamını öğrenin.

Kiyamam ben sana sen kelime oyunlarina devam et.

Devre arasi alinan bir karar. Aykut Kocaman ile kavgasi yuzunden verilmis bir karar. Sozlesme yenilememek en iyi 2 oyuncundan biri ile (digeri Alexti o zaman) o adami bir nevi kovmaktir.

Emre kendisi sozlesme beklemistim diye soylemisti.

Herkes gercekleri biliyor merak etmiyelim.

Bir kac mesaj yukarida verdigim youtube linkini tiklayip 6. dakikaya sararsan direk sende gorursun Emre nin dusuncelerini.

Sizde biliyosunuz, herkes biliyo, Alex nasil harcandiysa, Emre de o sekilde harcandi. Aykut yuzunden. Fakat Aziz gordu ki Emreyi taraftar cok istiyor, geri aldilar. Bu kadar basit olay.

• quote:

Sözleşmesi bitince uzatmayıp giden biri nasıl kovulmuş deniyor merak ediyorum. Kovulmak kelimesinin anlamını madem bilmiyorsunuz bari elinize sözlük alıp okuyun ve anlamını öğrenin.

Emrenin gelmesine o kadar uzuldulerki sacmaliyorlar iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

quote:

Sneijder ve Drogba yi almisiz. Emre ye neden uzulelim soylermisin?

ciddiyim?

Emre ne yapti FB de? 4 senede 1 lig (saibeli ve mahkemesi suruyor) ve 1 Turkiye Kupasi basarisina ortak olmak disinda.

Bence su an Emre FB nin en iyi futbolcusu, tartismasiz, fakat takim olamadiktan sonra Messi gelse ne yazar?

Aykut Kocaman olduktan sonra Emre o takimda olsa ne yazar?

Sen hala GS li futbolcu FB de oynuyor "muhahaha" mantalitesinde isen zaten soyle de yorum yapmiyim daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: A35A

quote:

quote:

ciddiyim?

Emre ne yapti FB de? 4 senede 1 lig (saibeli ve mahkemesi suruyor) ve 1 Turkiye Kupasi basarisina ortak olmak disinda.

Bence su an Emre FB nin en iyi futbolcusu, tartismasiz, fakat takim olamadiktan sonra Messi gelse ne yazar?

Sen hala GS li futbolcu FB de oynuyor "muhahaha" mantalitesinde isen zaten soyle de yorum yapmiyim daha fazla.

Konu o degil sozlesmesi biten futbolcuya kovuldu gibi komik yorumlar yapilmasi, emre yerine baska bir futbolcu olsa gsliler bu kadar konusurmuydu acaba, kotu oyuncu olsa atletico alirmiydi, gsliler nefret ediyorlar fb icin ne kadar yararli olacagini bildikleri icin uzuluyorlar, bakalim bir sendir futbol oynamayan sneijder mi yoksa emremi daha yararli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: FB_arda

Bunlar Necati'yi kovup kovup zora gelince çağıranlar değilmi, gelmiş Emre'den bahsediyorlar. Fatih Terim'in gidip gelmelerini hiç saymıyorum bile

fatih terim 3.dönem gidip gelme derken?
    sonuçta en başarılı teknik adam
    ayrıca necati örneğin çok saçma siz sezon başı kovduğunz adamı alıyorsunuz biz yolladığımız necatiyi almadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ciddiyim?

Konu o degil sozlesmesi biten futbolcuya kovuldu gibi komik yorumlar yapilmasi, emre yerine baska bir futbolcu olsa gsliler bu kadar konusurmuydu acaba, kotu oyuncu olsa atletico alirmiydi, gsliler nefret ediyorlar fb icin ne kadar yararli olacagini bildikleri icin uzuluyorlar, bakalim bir sendir futbol oynamayan sneijder mi yoksa emremi daha yararli olacak

Alex konusunda da konustum ben merak etme.
    Arda Turan konusunda da zamaninda konusmustum.

Forum burasi, herkes gordugu seyleri hakaret etmeden yazma hakkina sahip.

Emre ye kotu futbolcu ne zaman dedim veya baskasi dedi yazarmisin?

Alex Emreden kat ve kat daha yararli idi Alex ten nefret eden var mi? 1 tane GS li gosteremezsin ki bize o kadar gol atti.

Sneijder 4 aydir futbol oynamadi. Hemen abartmayin oyle 1 yil diye.

Az biraz konulara hakim ol lutfen.

Ve ozellikle Emre konusunda, bir kac mesaj yukarida sana verdigim cevapta ki youtube videosunu ve 6. dakika sonrasini izle.

Emre nin FB denince ne kadar bir anda yuzunun seklinin degistigini gor. CUnku Aykut'u hatirliyo belli ki. FB yi cok seviyodu ve kalip jubile yapmak istiyodu. Aykut ise Emre yi harcadi, Alex gibi. Aziz Yildirim da manevi oglu Aykut ile ayni cephede yer aldi, bu yuzden Emre ile sozlesme yenilenmedi. Takimin Alexten sonra ki en iyi oyuncusu ile. Teklif bile yapilmadigini Emre kendisi soyledi.

Neyse cok degil, o youtube videosunu bi izle 6. dakikadan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Bunlar Necati'yi kovup kovup zora gelince çağıranlar değilmi, gelmiş Emre'den bahsediyorlar. Fatih Terim'in gidip gelmelerini hiç saymıyorum bile

ayrıca necati örneğin çok saçma siz sezon başı kovduğunz adamı alıyorsunuz biz yolladığımız necatiyi almadık

Hala kovdugunuz diyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Hala kovdugunuz diyorlar

Seni mutlu edicek ise

tum dedigim kovuldunuz kelimelerini + Sozlesmesi bitmesine ragmen, hic teklif yapmadiginiz, takimin en iyi 2 oyuncusundan, hocasi ile kavgali ve kendisi gittikten sonra hocasinin "Emre affedilmez isler yapti" dedigi kisi olarak degistiriyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Drogba gibi dogustan gsli futbolculara ihtiyacimiz var

Guiza'dan Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama!

Cok zorunuza gidiyor emrenin donmesi degilmi umursamadiginizi cok belli ediyorsunuz ccoookkkk

senin için drogbanın gelmesi kadar zorumuza gitmiyor. hem neden senin ilk olarak aklına drogba geldi onu bilmiyorum. biz sneijder'ı da aldık. hiç aklınızdan çıkmıyor galiba. çok mu korktunuz drogbadan?

• bu kulupbe parasını hakkeden az adam geliyor,
    alex,
  • Hee biz de hava alanından içeri sokardık seni.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Emre denen şahısla alakası yok, sadece her gittiği takımın doğuştan taraftarı olduğu için onu örnek verdim. Bunu Pierre Webo dese onu koyardım

Tabi tabi uzulmediniz emre dondu diye

Ben Emre nin gelmesine cok ama cok sevindim.

Kendisi kovuldu ve sadece 6 ay sonra geri getirildi.

Kovanda Aziz Yildirim ve Aykut Kocamandi.

Biseylerin dogru gitmedigini gosteren bir hamle bu hamle.

Kovuldumu baskanla konusup gitti emre baskan bir sure avrupada kafani dinle dedi ve kulubun ihtiyaci olunca geri cagirdi hemende geldi, sizde ardayi cagirin belki oda gelir fanatik gsli ya o bakimdan

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

quote:

quote:

quote:

Emre denen şahısla alakası yok, sadece her gittiği takımın doğuştan taraftarı olduğu için onu örnek verdim. Bunu Pierre Webo dese onu koyardım

Tabi tabi uzulmediniz emre dondu diye

Ben Emre nin gelmesine cok ama cok sevindim.

Kendisi kovuldu ve sadece 6 ay sonra geri getirildi.

Kovanda Aziz Yildirim ve Aykut Kocamandi.

Biseylerin dogru gitmedigini gosteren bir hamle bu hamle.

Kovuldumu baskanla konusup gitti emre baskan bir sure avrupada kafani dinle dedi ve kulubun ihtiyaci olunca geri cagirdi hemende geldi, sizde ardayi cagirin belki oda gelir fanatik gsli ya o bakimdan

Aksini kanıtla muhaha smileyi koymakla olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

yine yapılsa yine giderim diyor..
    alın bence parasını biz verelim..
    aykutla korkunç bir ikili olur lan :D

Valla kardeş haklısın .Battı balık yan gider, bari mum dikip eğleneriz bizde.
  • varol guiza
    ders olsun işte
  • Guiza fenere geldiğinde "ispanya ligi gol kralı" ünvanı ile gelmişti... Herkes okçu olmuştu birden coşmuştu... Adam tutmadı artık ne diye tartışılıyo anlamıyorum...

DİPNOT: Real Madrid tarihinin en kötü transferlerinden olan Elvir BALİÇ i de fener madrid e itelemişti,tutmadııı...
  • o değil de adam resmen kulübü söğüşledi arkadaş..bir de pişkin pişkin açıklama yapıyor hala..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.